Jsem podruhé těhotná, ale tohle jsem nezažila. Večer narůžovělé špinění po utření na záchodě. Lehká bolest podbřišku. Samozřejmě se celý den nezastavím, 2 letá dcera se nechá ráda ponosit atd. Ve středu jdu na první screening, mám vydržet, nebo jet raději na pohotovost?
Děkuji mnohokrát ta rady.
Jak jste dopadla? Já spinila že začátku u prvního i teď občas. Držím se tím, že pokud. To není jasně červená krev nic to není. Tím nechci nic zlehcovat, ale vážně to nemusí znamenat nic
@fazolkazuzka bohužel to dopadlo špatně, zamlkle těhotenství. Před 3 týdny se prý plod odloucil, udělal se hematom a z toho teď spinim... Zítra jdu na kyretaz
@kaora to mě mrzí. Přeji hodně štěstí do dalšího těhotenství. Všechno se děje s nakeho důvodu.
@fazolkazuzka děkuji, bohužel musím na zákrok ještě jednou. Snad nebudu mít problémy v dalším těhotenství 😢
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kaora mas pravdu, rozhodne nejezdi 👍 kdyz si nejela hned dopoledne, kdy jsi dostala dve odpovedi, ze mas jet hned 🤷🏼♀️ 🙄