Špinění v 13. tt. Jet na pohotovost?

kaora
13. únor 2022

Jsem podruhé těhotná, ale tohle jsem nezažila. Večer narůžovělé špinění po utření na záchodě. Lehká bolest podbřišku. Samozřejmě se celý den nezastavím, 2 letá dcera se nechá ráda ponosit atd. Ve středu jdu na první screening, mám vydržet, nebo jet raději na pohotovost?
Děkuji mnohokrát ta rady.

gbp
13. únor 2022

@kaora mas pravdu, rozhodne nejezdi 👍 kdyz si nejela hned dopoledne, kdy jsi dostala dve odpovedi, ze mas jet hned 🤷🏼‍♀️ 🙄

kaora
autor
13. únor 2022

@gbp spíš mi jde o to, jestli tam pro mne můžou vůbec něco udělat...

gbp
13. únor 2022

@kaora tak minimalne te muzou zkontrolovat 🤷🏼‍♀️ me doktorka rekla, kdyby bylo spineni, krvaceni, bolest, cokoli divneho, hned jet... ridim se radou doktorky.

kaora
autor
13. únor 2022

@gbp počkám až přijede manžel nemám hlídání, proto jsem nikam nejela, takže se ted nikam nedostanu.

domka001
13. únor 2022

@kaora jsem 12tt a kdybych slabě krvacela nebo špinila v tom momentu bych ani nikam nepsala a ihned jela na pohotovost.

fazolkazuzka
13. únor 2022

Jak jste dopadla? Já spinila že začátku u prvního i teď občas. Držím se tím, že pokud. To není jasně červená krev nic to není. Tím nechci nic zlehcovat, ale vážně to nemusí znamenat nic

kaora
autor
13. únor 2022

@fazolkazuzka bohužel to dopadlo špatně, zamlkle těhotenství. Před 3 týdny se prý plod odloucil, udělal se hematom a z toho teď spinim... Zítra jdu na kyretaz

kaora
autor
13. únor 2022

@kaora jinak mě jasná krev začala až večer.

fazolkazuzka
27. únor 2022

@kaora to mě mrzí. Přeji hodně štěstí do dalšího těhotenství. Všechno se děje s nakeho důvodu.

kaora
autor
28. únor 2022

@fazolkazuzka děkuji, bohužel musím na zákrok ještě jednou. Snad nebudu mít problémy v dalším těhotenství 😢

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru