ahoj holky chtěla bych se vás zeptat jestli jste se s tím v těhotenství některá setkala jsem ve 4týdnu asi, a po posledním sexu s přítelem jsem trošku krvávcela,je to normální,nebo se něco závažného děje? Vyplašilo mě to,prosím dejte vědět dík.
Zuzonek pokud to bylo jen po sexu a pak to samovolně přestalo tak se nic neděje, to se stává. Pokud by to přetrvávalo dýl a nebylo to pouze jednorázově na chvilku tak by bylo lepší si dojet na pohotovost. Taky už s tím mám zkušenosti i po sexu i normálně.
me se prvni spineni objevilo taky po sexu a mohla jsem byt tak ten 4 tt a hned jsem sla do nemocnice na pohotovost, myslim, ze zadne krvaceni neni uplne ok...taky jsem dostala ascorutin a hormony na udrzeni tehu...a pak jsem mela hematom...nevim, zda to s tim melo souvislost, ale kazdopadne jsem z toho byla pekne rozhozena a pak uz ani sex nesel, skoncila jsem 3 tydny v nemocnici a bez sexu pekne dlouho...ted uz muzeme...ale muze to byt i tim, ze se mimco porad uhnizduje v deloze a s tim sexem je to nahoda, sla bych ale urco na kontrolu... 😨
Taky bych šla na kontrolu, nemusí to nic být, ale pro jistotu... A min. do té doby raději bez sexu...
selene • Včera v 18:55
Ahoj holky, jsem v 5 týdnu a objevila se mi po sexu s manželem jasně červená krev, která vyšla jakoby s hlenem. Už se to někomu z vás stalo a dopadlo to potom dobře? Nebo to znamená něco špatného?
martina71 • 1d, 21tt • Včera v 19:08
Ahojky, me se to stalo take. Doporucuji Ti zajet nekam k lekari, a poradit se. Pravdepodobne dostanes utrogestan, kdyby si krvacela tak ascorutin a s nejvetsi pravdepodobnosti zakaz sexovani do 13tt. Jestli muzu poradit nepodcenuj to, a co nejrychleji na gyndu. Moc drzim palecky a krasne tehotenstvi...
adelka89 • 26tt • Včera v 19:11
selene muze to byt prasknuta cevka v pochve, ale take neco vaznejsiho, ja jsem spinila nekdy v 18tt -to mi jen praskla cevka. 5tt je jeste brzy na nejake zavery, takze radej zajdi k mudre, at ti predepise utros, ja ho taky brala do 14tt
eloana • 1d, 17tt • Včera v 19:14
Ahoj selene po sexu se to nekdy stava,ale spis spineni ....radeji v pondeli dojdi na gyndu. A asi ti doporuci radeji sex vynechat
martina71 • 1d, 21tt • Včera v 19:33
Pokud byla jasne cervena krev, urcite bych necekala do pondeli....nech se vysetrit co nejdrive... vlastni zkusenost....
eloana • 1d, 17tt • Včera v 19:40
Pravda omluva -ja mam totiz z tech svatku dneska nedeli msto patku
tak radeji skoc na pohotovost-asi ti daji akorutin nebo jak se to jmenuje.kazdopadne bych byla radeji v klidu a bez sexu.....
Ja byla ve 14tt kvuli spineni a bylo to asi tim,ze mam nize placentu to v tvem pripade byt nemuze......
lajla • 1d, snž • Včera v 19:47
selene ja bych hned skocila do auta a mazala do nemocnice...uz jsem tam byla dneska a vymyslela si nutnou kontroludoufam, ze ti to dobre dopadne....drzim pesticky
mauska • 1d • Včera v 19:49
Já jsem špinila hned první den co jsem zjistila že jsem těhu a hned jsem valila na gyndu. Sice na UTZ nebylo nic vidět, ale doktorka mě aspoň zkontrolovala, říkala že je to úplně normální a může se to stát, každopádně zašla bych s tím někam. Já jsem plašan, jdu radši "zbytečně"
Držím palec
selene • Včera v 19:58
Děvčata, děkuji za reakce, mám za sebou už zamlklé těh. a z nemocnice mi běhá mráz po zádech. Už při minulém krvácení mě poslali domů a nechali mě čekat další týden, čekalo se na srdeční ozvy, a poté přišla na řadu revize. Ještě ke všemu teď nemám vůbec žadné příznaky těh.
Jsem z toho smutná, ale pořád doufám.
eloana • 1d, 17tt • Včera ve 20:04
selen -tak zkus dojet na pohotovost, pravda ,ze ti asi nic konkretniho nerenou pac nebude zatim videt sricko. ale treba ti daji nejake leky udrzeni.
A ted jeste spinis nebo je to uplne ok?
martina71 • 1d, 21tt • Včera ve 20:16
Selen, eloana ma pravdu. Nic tim nepokazis kdyz tam dojedes....
selene • Včera ve 20:17
Teď už nešpiním, na kalhotkách nic nemám, nic ze mě neteče. Když si zkusím trochu na kousek prstu, tak sekret je takový mírně nahnědlý.
Počkám do rána, ráno moudřejší večera. A teď už honem k pohádce 🙂
mauska • 1d • Včera ve 20:18
já bych jela a nenechala bych se odbýt. A odkázala bych se na předchozí těhu. Snad se na tebe aspoň podívají a dají ti ty léky.
ahojte: jsem 19tt a lehce krvacim po sexu je to normalni? stalo se my to dvakrat jen na chvilicku a pak to prestalo dekuju 😉 😉 😉
Holky jsem v 9 tt a včera po sexu sem jakoby špinila ale jen jednou jak sem se utřela dobrý a už nic, mám volat doktorce nebo je to normál?
ahoj holky, koukám, že plno z nás potkal tenhle problém. Jsem v cca 8tt, včera když jsem se po sexu utřela, tak jsem objevila růžové špinění, ještě asi dvě hod po styku bylo ale o hodně moc méně než to první utření, pak do rána vůbec nic a dopoledne jsem měla úplně drobounké špinění, které už nebylo vůbec růžové, ale světle hnědé, ale fakt malinko. Břicho mě nebolelo, ani při sexu, ani potom, ani teď a teď už špinění nic. Myslíte, že pokud to už ustalo (doufám!), tak nemám plašit? Příští pondělí jdu na kontrolu, snad bude vše v pořádku. Zas si říkám, že kdyby to bylo něco špatného, tak už by se mi to špinění více rozjelo a ne že by světlalo a prakticky ustávalo a třeba by se mi přidalo bolení břicha. Tak snad to bude ok, díky za jakékoli reakce
Zdravím Vás. Jsem ve 22tt a stává se mi, že po orgasmu jednorázově zašpiním (červená krev) Pak to přestane. Když se to stalo poprvé, tak jsme hned jeli na pohotovost. Ale vše bylo v pořádku. Byla jsem moc ráda, že to bylo ok. A teď se bojím si prožít další orgasmus. :(
dobry den holky chtla bych se zeptat sem v 16.tydnu tehotenství a při sexu krvacím nkdy kdiš chci curat a držim to dlouho v sobe tak krvacim mislim si že toje z ledvinamy nevim co mam delat porad te mi prosim 😔 😢
Ahojky holky,jsem 35t a začala jsem po sexu spojit,nevím čím to může byt ☹.Děkuji za rady
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
zuzonek, to nemusi byt zo sexu. Moze to mat ine priciny,ale nechcem ta strasit. Keby nieco,tak bez k dr. ja som spinila do 14.tt a brala utrogestan a pambu,proti krvcaniu. Drzim prsty 😉