Špinění po sexu a den po něm v 5tt, mám volat na gyndu?

Ahoj maminky, dnes jsem 5+0tt a včera jsme měli s partnerem styk. Bezprostředně po něm jsem po utření na papíře našla světle růžovou krev, nebylo toho mnoho, asi tak na tři utření a pak to přestalo. A dneska ráno opět špiním, jen je to už takové tmavší, spíš dohněda. Na UZ jsem ještě nebyla, čekám do 8.7. Mám strach, ale břicho mě nebolí, je mi pořád stejně - akorát do včerejška ani kapička krve... Mám volat na gyndu? Nebo plaším zbytečně? Děkuji za rady.

lilie0
29. čer 2015

Ahoj, me gynekolozka hned upozornovala, ze po sexu se muze objevit drobne spineni nebo krvaceni a pry je to zpusobene tim, ze deloha je silne prokrvena.. me se to zatim nestalo, takze vlastni zkusenost nemam, ale urcite se nic nedeje neboj🙂 . Zkusila bych treba dalsi test zda je carka porad silna a pokud by krvaceni stale pokracovalo, pak bych to resila lekarem..

nejkulatoulinkatejsi
autor
29. čer 2015

Dekuji moc za uklidnění, take me to napadlo, tak jsem si z toho vcera nic moc nedělala, spis jsem se lekla, kdyz jsem zjistila, ze spinim i dneska. @lilie0

brokovich
29. čer 2015

Ahoj, měla jsem to samé. Po sexu jasná krev, pak se to uklidnilo a ráno už jen trochu hnědé (staré) krve a pak nic. Pokud stále nekrvácíš jasnou červenou krví, tak nemusíš plašit. Mně zjistili hematom a mudra nám styk zakázala, protože jsem krvácela fakt po každým sexu. Takže doporučuji sexuální zdrženlivost až do další kontroly, kdy zjistěj, zda to má konkrétní příčinu nebo je to jen z překrvení a doporučej ti, co můžeš a co ne. Já se na to zeptala přímo a mudra řekla "neriskovat", tak holt abstinujem.. :/

daisyjane
29. čer 2015

Ahoj. Já už mám za s sebou nějaké potraty, ale nikdy jsem po sexu nešpinila. V tomto těhu naopak špiním po sexu skoro pokaždé. Poprvé jsem myslela, že pojedu na pohotovost, ale nakonec jsem si jen udělala jeden den klidový režim, pak týden pauzu od sexu a bylo. Ptala jsem se doktora, říkal, že je to vcelku normální, pokud to není ta jasná krev atd. Každopádně protože máme s manžou už strach, tak to nijak nepřeháníme a tulíme se opatrně a né zrovna každý den.

nejkulatoulinkatejsi
autor
29. čer 2015

Moc vám dekuji za uklidnění, ja teda nikam volat nebudu a počkám do toho 8.7., uvidime.
Co se ma stat, se stane. Ale budu věřit, ze to bude dobre stejne jako u vas. Dekuji! 🙂 @brokovich @daisyjane

daisyjane
29. čer 2015

@nejkulatoulinkatejsi Není zač. Ale neber mou odpověď jako že takto se to má řešit ve všech případech. Stačí dát na svůj pocit. Když ti nebude dobře, budeš špinit i dále bez příčiny, minimálně zavolej svému gynekologovi nebo za ním jeď. I kdybys dojela na pohotovost, nikdo tě nemůže sprdnout. Takže si odpočiň a uvidíš, jak ti bude dál a podle toho se zachovej. Pokud máš velkou starost nebo bolesti břicha, neváhej. Mně se to stalo poprvé, když byl prodloužený víkend. Neměla jsem jít kam jinam než na pohotovost a navíc v cizím městě, naši by museli hlídat syna a ještě vůbec netušili, že čekáme druhé. Takže i to mě odradilo od toho to nějak rychle řešit. Pokud třeba musíš do práce něco těžkého tahat, tak raději bych šla k tomu doktorovi. Jinak bych se řídila svými pocity. Přeji jen to dobré 😉

nejkulatoulinkatejsi
autor
29. čer 2015

@daisyjane Tu situaci plně chapu. Ja se cítím dobre, obcas me trosku pichne v břiše, ale to po celou dobu, co jsem těhotná, jinak nemam dalsi příznaky - zatim. Ale musim chodit denne 8 hodin do prace - rehabilitace, kde cely den tahám těžká fanga (zabaly) a zapínam magnety (záření), takze docela peklo... Čekám do toho 8.7. na potvrzeni tehotenstvi a pak si nechám radsi dat neschopenku.

lili.204
22. črc 2015

Holky poradtemi 25.6.jsem to měla naposledy ms.a ted mám mít ve čtvrtek zítra ale od pondělí mě bolí lehce podbříšek a v pondělí jsme měla vytok s lehčí krví ale ne jasně červenou ale světlou a pak to ustalo a jako konec uplně hnedé druhy den to samé a dneska také co stím?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru