Ahoj maminky, dnes jsem 5+0tt a včera jsme měli s partnerem styk. Bezprostředně po něm jsem po utření na papíře našla světle růžovou krev, nebylo toho mnoho, asi tak na tři utření a pak to přestalo. A dneska ráno opět špiním, jen je to už takové tmavší, spíš dohněda. Na UZ jsem ještě nebyla, čekám do 8.7. Mám strach, ale břicho mě nebolí, je mi pořád stejně - akorát do včerejška ani kapička krve... Mám volat na gyndu? Nebo plaším zbytečně? Děkuji za rady.
Dekuji moc za uklidnění, take me to napadlo, tak jsem si z toho vcera nic moc nedělala, spis jsem se lekla, kdyz jsem zjistila, ze spinim i dneska. @lilie0
Ahoj, měla jsem to samé. Po sexu jasná krev, pak se to uklidnilo a ráno už jen trochu hnědé (staré) krve a pak nic. Pokud stále nekrvácíš jasnou červenou krví, tak nemusíš plašit. Mně zjistili hematom a mudra nám styk zakázala, protože jsem krvácela fakt po každým sexu. Takže doporučuji sexuální zdrženlivost až do další kontroly, kdy zjistěj, zda to má konkrétní příčinu nebo je to jen z překrvení a doporučej ti, co můžeš a co ne. Já se na to zeptala přímo a mudra řekla "neriskovat", tak holt abstinujem.. :/
Ahoj. Já už mám za s sebou nějaké potraty, ale nikdy jsem po sexu nešpinila. V tomto těhu naopak špiním po sexu skoro pokaždé. Poprvé jsem myslela, že pojedu na pohotovost, ale nakonec jsem si jen udělala jeden den klidový režim, pak týden pauzu od sexu a bylo. Ptala jsem se doktora, říkal, že je to vcelku normální, pokud to není ta jasná krev atd. Každopádně protože máme s manžou už strach, tak to nijak nepřeháníme a tulíme se opatrně a né zrovna každý den.
@nejkulatoulinkatejsi Není zač. Ale neber mou odpověď jako že takto se to má řešit ve všech případech. Stačí dát na svůj pocit. Když ti nebude dobře, budeš špinit i dále bez příčiny, minimálně zavolej svému gynekologovi nebo za ním jeď. I kdybys dojela na pohotovost, nikdo tě nemůže sprdnout. Takže si odpočiň a uvidíš, jak ti bude dál a podle toho se zachovej. Pokud máš velkou starost nebo bolesti břicha, neváhej. Mně se to stalo poprvé, když byl prodloužený víkend. Neměla jsem jít kam jinam než na pohotovost a navíc v cizím městě, naši by museli hlídat syna a ještě vůbec netušili, že čekáme druhé. Takže i to mě odradilo od toho to nějak rychle řešit. Pokud třeba musíš do práce něco těžkého tahat, tak raději bych šla k tomu doktorovi. Jinak bych se řídila svými pocity. Přeji jen to dobré 😉
@daisyjane Tu situaci plně chapu. Ja se cítím dobre, obcas me trosku pichne v břiše, ale to po celou dobu, co jsem těhotná, jinak nemam dalsi příznaky - zatim. Ale musim chodit denne 8 hodin do prace - rehabilitace, kde cely den tahám těžká fanga (zabaly) a zapínam magnety (záření), takze docela peklo... Čekám do toho 8.7. na potvrzeni tehotenstvi a pak si nechám radsi dat neschopenku.
Holky poradtemi 25.6.jsem to měla naposledy ms.a ted mám mít ve čtvrtek zítra ale od pondělí mě bolí lehce podbříšek a v pondělí jsme měla vytok s lehčí krví ale ne jasně červenou ale světlou a pak to ustalo a jako konec uplně hnedé druhy den to samé a dneska také co stím?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, me gynekolozka hned upozornovala, ze po sexu se muze objevit drobne spineni nebo krvaceni a pry je to zpusobene tim, ze deloha je silne prokrvena.. me se to zatim nestalo, takze vlastni zkusenost nemam, ale urcite se nic nedeje neboj🙂 . Zkusila bych treba dalsi test zda je carka porad silna a pokud by krvaceni stale pokracovalo, pak bych to resila lekarem..