Špinění. Můžu ještě doufat?

anes24
28. pro 2021

Ahoj holky. Špiním už třetí týden. Na poslední kontrole u dr vše ok, ale říkala, že to necháme na přírodě.. Teď mám 7 týden..
Doktorka nám akorát zakázala sex a beru Detralex dvě tabletky každé ráno, ale i po něm stále špiním. Můžu ještě doufat v to dobré?

petradt1986
28. pro 2021

@anes24 a spinis hodně? Nebo třeba jen pri utreni? Dr ti na to nic nerekla? Jestli nevidi hematom, nebo treba ze je to jak se mimi zavrtava porad a porad do sliznice?
Je to buď anebo nuuu

anes24
autor
28. pro 2021

Nevím co je hodně a co málo. Každý den mám na intimce hnědou "carku" při umývání i malé kousíčky.. Hematom neviděla.. řekla,že to necháme na přírodě, může to být roztahování dělohy a nemusí..ale to čekání je dlouhý a stresující.. jestli i přesto je šance,že to bude dobrý..

littlebee124
28. pro 2021

@anes24 Detralex je hlavně na žíly na nohou🙈 jakoze na křečové žíly na spineni se většinou podává progesteron jako je Utrogestan

anes24
autor
28. pro 2021

@littlebee124 aha, tak to potom nechápu, proč mi napsala tohle :(

tasimia
28. pro 2021

@anes24 záleží jak spinis. Já jsem spinila skoro do porodu. Doktorka říkala, že je to normální, člověk nesmí krvácet. Dole je to zkrátka citlivější..
Ale nespinila jsem v kuse, ale sem tam to bylo ba intimku nebo po utření.

tasimia
28. pro 2021

@anes24 protože detralex se i píše na silnou MS, rozšiřují se ti dole cévky a vše, ber ho úplně normálně, doktorka ví co ti píše, není blbá 🙂.

anes24
autor
28. pro 2021

@tasimia tak děkuju, trochu mě to uklidnilo. Ale do porodu? Jak jste to zvládla psychicky?

anes24
autor
28. pro 2021

@tasimia děkuju, mně jen znervózňuje, že mi nepomáhá😔

tasimia
28. pro 2021

@anes24 říkala jsem si, že je to normální. Kdybych myslela na opak, asi se zblázním. Pořád jsem si říkala, že je to dobré znamení, že je miminko v pořádku.
Asi bych se lekla, kdybych najednou nespinila.

anes24
autor
28. pro 2021

@tasimia taky se to tak snažím řešit, říkám si, že se tam pořád něco vyvíjí, ale i tak. Tak snad to u mě dopadne taky dobře🙂 Tak moc děkuju

tasimia
28. pro 2021

@anes24 určitě neboj 😍

adel2507
29. pro 2021

Já jsem byla těhotná dvakrát a pokaždé jsem často špinila až do porodu.🤦‍♀️Většinou se mi to teda stávalo, když jsem šla na velkou. V těhotenství je to dole víc prokrvené, doktorka mi řekla, že mám “křehčí” čípek a občas tam prostě praskla nějaká cevka. To samo o sobě ničemu nevadilo. Proto bereš i ten Detralex. Je na zpevnění cév. Pokud vyloženě nekrvácíš jasně červenou krví, zkusila bych se co nejvíc uklidnit. I když vím, že je to těžké, mě to pokaždé taky hrozně rozhodilo.
Moc držím palce, ať je všechno v pořádku!🍀

anes24
autor
29. pro 2021

@adel2507 Aha, tak moc děkuju♥️ Snad to tak bude i u mě. Budu na to myslet a doufat 😇

vrndul212
12. led 2022

@anes24 Dobrý den, tak jak to u Vás dopadlo? Potýkám se se stejným problémem.

anes24
autor
12. led 2022

@vrndul212 Dobrý den, teď čekám do úterý na kontrolu. Ale špinění přestalo, tak snad to bude dobrý 🙏

vrndul212
13. led 2022

@anes24 To je dobře. Stejně to asi bude tak jak to má být 🙏 a bolelo Vás u toho i v podbřišku?

anes24
autor
13. led 2022

@vrndul212 ano pobolivalo, doteď mě poboliva🤷🏼‍♀️snažím se být co nejvíc v klidu.. Když jsem chodila na procházky,tak jsem po nich spinila, tak jsem přestala a přestalo i špinění. O víkendu zase zkusím na procházku a uvidíme🙂

vrndul212
25. led 2022

@anes24 Dobrý den, ozývám se po delší době, stále se potýkám s každodenním špiněním bolestmi břicha a beder, vlastně jenom ležím. Nemám žádné léky, kontrolu vždy jednou týdně. Těhotná jsem podruhé ale že to tentokrát bude taková fuška už v 8 tt jsem si nemyslela. Jenom mám stále pocit že je něco zle, ikdyž srdíčko bije, ale ty okolnosti. Jak to vypadá u Vás? Taky Vás ty bolesti vyřadili třeba i z běžných činností? Děkuji Vám za odpověď. Mějte se 🌷

anes24
autor
25. led 2022

@vrndul212 Ja už nespinim.. bolesti občas mám,ale to mi doktorka řekla,že je normální.. A navíc jsem já nemocenské,takže se snažím co nejvíc odpočívat a vše v pořádku. Čekám na každou další kontrolu,teď už je naplánovaný i 1 screening,tak se těším,že po něm už budu snad klidnější. Tak přeji hodně štěstí ať je vše v pořádku. Věřím, ze bude🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru