Ahoj
Jsem 12. týden těhotná... S přítelem jsme měli pohlavní styk (při kterým jde v jednu chvíli zacitila bodavou bolest) a ráno poté jsem objevila hnědé špinění a krev na kalhotkách (bez bolesti)... Upalovali jsme tedy k doktorce, která mě prohlédla a udělala i UTZ a vše prý je jak má... Miminku bilo srdíčko a pěkně si v bříšku plavalo... Říkala mi něco o čípku, že se to stává... Celkem mě uklidnila🙂 Celý den jsem pak ještě drobně špinila... A dnes ráno jsem našla toho špinění zase dost... Pouze hnědé jakoby s malinkýma cuckama...:( Jsem těhotná poprvé a k tomu diabetička, takže se hodně hlídám a jsem ze všeho vyplašená... Chtěla jsem se zeptat zda a tím máte některá zkušenost... A jestli mám zase letět k doktorce.. Předem moc děkuji za odpovědi🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Me to na začátku taky někdy udelalo, vzdycky jsme se pak par dni bali neco opakovat. Poprve jsem byla vyplasena a hned volala doktorovi a on, ze se to muze stat a ze žádný divociny s manželem a ze si mam koupit ascorutin, je to nejaka cast vitamunu C a je to prave proti tomu krvaceni. Asi bych moc neplasila. Nebo tam muzes zavolat. At se mimco drzi🙂