Špinění, jen tak pro můj klid

anirij332
21. srp 2019

Holky, včera jsem byla na pohotovosti s tím že spinim plus tam byla výrazně červená sraženina, což mě hodně vyděsilo. Pan doktor na mě koukal jak na blbečka, že tam s tím vůbec lezu. Udělal mi vyšetření pěkně bolestivě. I ultrazvuk hodně bolel jak se tam tak šťáral a prohlížel. To se mi stalo poprvé, že by to tak bolelo. Nic nezjistil, řekl mi něco jako ať s tím už na pohotovost nechodím a bylo. Ale dneska spinim zase. Tmavě hnědý výtok. To by mělo znamenat starší krev ne? Hodně mě bolí podbřiško tak mám trochu obavy. Normálně bych teď měla ovulaci, tak mě napadlo, jestli to s tím nějak nesouvisí. Jsem teď 10+5. Zítra nejspíš půjdu k dr pro můj klid. Mám tam jít sice v pondělí do poradny ale nevím jestli je dobré tak dlouho čekat. Máte některá taky takové zkušenosti?

nazka
21. srp 2019

@anirij332 já nikdy nespinila.. Ale radši 5x zbytečně na pohotovost než 1 něco promeskat

jirovapa
21. srp 2019

@anirij332 v těhotenství jsem špinila téměř pořád, ale jednalo se o žlutou barvu. Dostala jsem od svého gynekologa radu na zaváděcí tablety na 10 dní a pak bylo vše ok. Ale zase třeba za týden znova.... Takže zase tablety a pořád dokola. Ale konkrétně v tvém případě bych šla ke svému gynekologovi, ať ti poradí. Jednou jsem byla před těhotenstvím s bolestmi v podbřišku na pohotovosti a tam na mě také koukali jak na nevím co a na nic nepřišli. Řekli mi, ať jdu druhý den na gyndu. Tak jsem šla a tam mi bylo řečeno, že mi praskla cysta, proto ta bolest. 🙈

hance89
21. srp 2019

Já taky nikdy nešpinila, ale rovnou krvácela. Ten doktor to musel být pěkný blbeček. Mně doktorka na gyndě říkala, že kdyby se objevilo cokoli co se mi nebude zdát, mám ihned jed. Nikdy nemůžeš vědět jestli je něco špatně nebo ne.

krista25
21. srp 2019

Já jsem taky spinila v prvním trimestu. Dostala jsem prášky a do dvou dnů to odeznelo. 😊Radeji si dojdi. 😊

adel2507
21. srp 2019

@anirij332 Tmavě hnědé špinění je starší krev, takže bych řekla, žes mohla zakrvácet právě kvůli tomu vyšetření a dnes se krev objevila. Špinila jsem skoro celé těhotenství, takže jsem se často nechávala kontrolovat a doktorka mě vždycky upozorňovala na to, ať se nelekám, když po vyšetření zakrvácím.

anirij332
autor
22. srp 2019

No já jsem takhle spinila právěže už před necelým měsícem a doktor říkal že všechno dobrý, že se to stává, že je to celé prokrvené.. teď na té pohotovosti to prohlížel a taky říkal že všechno dobrý, takže pokud je ta krev stará, tak to už stihl doktor prohlédnout a nic nezjistil... Takže ještě uvidím co dneska a popřípadě tam zítra skočím

mija80
29. srp 2019

Já jsem v prvním trimestru taky špinila, cca 14 dní (s přestávkama), na vyšetření mi nic nezjistili a samoto to přešlo. Ale ty nervy znám, když to začalo, byla jsem strachy bez sebe, už jsem si říkala "to je konec" a nebyl🙂)

lucie01
29. srp 2019

Spinila jsem v obou těhotenstvich a dostala jsem utrogestan na zavádění do konce 3 měsíce.

kacenka.pospi
29. srp 2019

@anirij332 ovulace v tehotenstvi neprobiha diky prolaktinu. Ja bych sla taky k doktorovi, proc se stresovat, nosis vytouzeny poklad, tak at mas klid anebo at se to resi za vcas!!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru