Špatný výsledek screeningu v 1. trimestru

mysliska
1. kvě 2015

Ahoj, je tu nekdo, komu vyšel hůře výsledek z ultrazvukoveho screeningu v 1. trimestru ( kombinace krve, ultrazvuku, projasneni sije, srdce, riziko Dawna, vek tehotne) a ultrazvukovy screening v 2. trimestru uz byl lepsi ne-li skvělý? Diky moc !

29tada13
6. kvě 2015

Ahojky...ano,me vysel spatne.Ted jsem ve 22 tydnu a porad nas nekde honej.Byla jsem i na odberu plod.vody...zkoncili jsme az v Praze v Motole kvuli srdicku.Ale to se da operativne po porodu zvladnout.Jenze ted dosli jeste nejake vysledky z plodovky a zase nejaky problem...museli jsme s pritelem na odbery krve do Usti a do uterka zase cekame na vysledky.Jsem z toho uz unavena,vycerpana.Nez abych se tesila-porad se neceho bojim ☹ A to uz mam dve zdrave deti 🙂

mysliska
autor
6. kvě 2015

Ahoj, tak at je vse nakonec ok a uz si tehotenstvi uzivas. Ja jsem na tom stresove podobně a nedovoli mi to si tehotenstvi uzivat. Jinak doma uz mam take 2 zdravé deti 🙂 dnes jsem byla na genetice, brali mi tam krev a take me tam zenou radej na plodovku a to jsem nechtěla, ale tak me vsichni vystrasili, ze uz s tim souhlasim...kez vse dobre dopadne a nepotratim, moc se bojim. Pristi tyden me to ceka a i ultrazvuk. Opatrujte se a diky za odpověď 🙂

betelgeuzz
6. kvě 2015

Co je to "horší výsledek"? V druhém těhotenství mi vyšel hůř UZV ve 12 tt, ale v kombinaci s krví to už bylo v pořádku. Tak si mě pozvali ještě na UZV v 17 tt a ten vyšel už v pořádku.

zuzik22
6. kvě 2015

U nasi druhe holcicky jsme meli pri screeningu hodnotu NT 2,8.Proto si mne pozvali v 16 tt na dalsi UTZ srdicka a vse uz bylo v poradku.Ted tu mam zdravou holcicku.

mysliska
autor
6. kvě 2015

@betelgeuzz výsledek 1:64 na Dawnuv syndrom a nedomykavost srdicka nasli u jednoho miminka (cekam dvojcata). Sijove projasneni 2, 22 pro mou doktorku nad limitem. Take doufam v lepsi vysledek na ultrazvuku v 17.tydnu 🙂 ale stejne i tak pry plodovka radej....no uvidim, prinejhorsim pujdu.

mysliska
autor
17. kvě 2015

Ahoj 🙂 tak se vse v dobre obratilo, srdicka mimi se upravilo a na plodovku jsem nemusela 🙂 diky všem.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru