Silnější krvácení ve 22. tt

siminaty
24. led 2016

dobrý den maminky 🙂 jsem ve 22 tt,a mám časté problémy s krvácením. Doktor me vždy vyšetří,a odpoví větou:nevím odkud krvácí té,může to byt z čípku. Těhotenství je nevyzpytatelné. Moc me ne uklidnil,čekám první dítko a jsem z toho nervózní.Navíc me trápí píchání v podbrisku ☹ beru od počátku magnesium a ascorutin, před měsícem a pul jsem prodelala začínající potrat,naštěstí to lékaři zachránili infuzema....od te doby jsem vystrašený z každého krvácení.Pohyby cítím,na kontrole doktor dělal ultrazvuk,vše OK. Nevím,zda je to opravdu normální... musím ještě napsat,ze prozivam s otcem male velké stresující situace.... ☹ ☹ moc děkuji za radu a podpororu. Moc se o malou bojím...

no_title
24. led 2016

Zdravím,
nejsem těhotná, ani děti nemám, ale ze svého laického pohledu bych řekla, že pokud je to jen špinění a dr. nic nenašel, mohou to být jen křehké cévy, je-li to ale silnější krvácení jako menstruační, na nic nečekej a jeď na pohotovost.
Klid udělá taky svoje, máš neschopenku? Jestli tě doma někdo zlobí, možná zkus ukecat dr., aby tě dal do nemocnice na pozorování, třeba si to špinění opravdu zhoršuješ nervama. A jestli to nejde... řekni někomu, aby otci dítěte trochu vynadal (nejlepší na to jsou tchýně - jejich vlastní maminky), hezky si doma polehávej, nechoď teď v tom počasí ani do obchodu a dělej si něčím radost, třeba filmem v křesle s nohama nahoře 😉

mandala
24. led 2016

Zkušenost nemám, jen mě kdysi bylo řečeno přímo od doktora, že je nesmysl, aby stres měl vliv na mimi, tím méně aby způsobil potrat. Jinak tě chápu, že tě to zneklidnuje, možná bych zajela někdy na pohotovost, aby vyšetřil ještě jiný lékař. 😒

zuzapra
24. led 2016

Ahoj, je mi lito co prozivas a ani se mi moc nelibi chovani Tveho gynekologa. Ja bych jela do nemocnice. Ja mela behem prvniho tehu jedno krvaceni, jako by ze me naraz vyteklo tak pul litru krve. S placem jsem hned jela do fakultky a jeste pojistila znamym dr. Nastesti vse dobre dopadlo.
Byt tebou, chtela bych znat nazor i jineho lekare. A stres mozna mimi neuskodi, ale urcite nepomuze!!!!!
Hodne stesti!

danchacha
24. led 2016

Přesně jak píšou holky, určitě zajeď na pohotovost, ať máš názor i jiného lékaře. A neodkladej to. Raději 100x zbytečně, než něco zanedbat.

anuliina
24. led 2016

Ja mam zkušenost s krvácenim v těhotenství.Bylo to ve 14. týdnu.Zrovna jsme se dovedeli vysledek screeningu a ten byl pozitivni 1:85 na dawnuv syndrom.Prozivala jsem neskutecne stresujici chvile,a hrozne se o malou bala.Proto jsem vyrazila na pohotovost.Tam lekarka neneshledala vlstne zadny duvod meho krvaceni.Pouze napsala do osetrujici zpravy: hrozici potrat.Naridila klid na luzku,a hlavne uklidnit nervy.Mam za to,ze to byl skutecne duvod meho krvaceni.Nervy.
Muj osetrujici lekar mi rekl,ze nekdy krvaceni se skutecne objevi z nezjistenych duvodu,nikdo nevi proc.A neexistuje na to lek,nebo neco,co by tomu zabranilo.
Ja se tedy hodila do pohody,a po par dnech nebylo po krvaceni ani pamatky.Za par mesicu se nam narodila naprosto zdrava holčička. 🙂

jbzirafa
24. led 2016

nechci strašit, z vlastní zkušenosti jsem v těhotenství krvácela dvakrát - v asi třináctém týdnu, jednorázově, ale vylekaně jsem pochopitelně mazala do nemocnice, tam ležela týden s tím, že se to stát může ale nebezpečí je zažehnáno, s nařízením ležet! po cca 3 týdnes jsem opět chodila normálně na nákup, vycházku, byla jsem na neschopence. na druhé krvácení ve 27. týdnu jsem si zavolala sanitu, diagnostikovali mi porod v běhu a za pár hodin mi vyndali z břicha děti. taky se nevědělo proč a zpětně nemá cenu si něco vyčítat nebo doktorovi, ale pokud by se objěvilo něco podobného znova, mazala bych do nemocnice a asi bych trvala na tom, že tam budu ležet pod dohledem, dokud se mi nenarodí dítě pokud možno v termínu a bez zdravotních následků. být pod dohledem nemocnice a mít pomoc v dosahu je pro klid duše lepší. přeji ještě dlouhé klidné těhotenství a zdravé miminko.

kaci11
25. led 2016

Ahoj, ja jsem prokrvacela skoro cely prvni trimestr a z toho byla 14 dni v nemocnici. Nejdrive nevedeli z ceho a psali taky pocinajici potrat ale pak se zjistilo, ze z hematomu. Krvacela jsem jako kdyz otevres vodovodni kohoutek. Mela jsem nervy jak spagaty. V nemocnici kapacky a pak jsem brala ascoruti a utrogestan, pak tehotenske vitaminy a ted v breznu budu rodit. Pokud porad krvacis supej do nemocnice at te poradne vysetri. Stres hodne pusobi na mimi. Nic tezkeho netahej a mej nozky nahore. Nic neni tak dulezite jako tvoje mimi. Jak mela taky problem v tehu s muzem a moc me to k tomu nepridslo ale hodila jsem to za hlavu a tim jsem se trochu sklidnila a zacala myslet pozitivne. Vim, ze to moc nejde ale stresem si nepomuzes. Vim o cem mluvim, vlastni zkusenost. Jestli si chces o tom vic promluvit tak me pisni, rada ti pomuzu. Hlavne neves hlavu vsechno bude v poradku.🙂

eloana
25. led 2016

muze to byt z nizko posazene placenty...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru