Ahoj holky,už dlouho čtu různé diskuze na témata,co mě trápí a vždy najdu něco,co mi pomůže.. tentokrat ale jsem bezradna.. zacaly mi bolesti a křeče v oblasti pupíku a podbrisku,nuceni na velkou.ale normálně jsem vydržela v práci,nebylo to nějak úplně hrozne..bohužel se to stupnovalo a musela jsem po pěti dnech k lékaři,šla jsem rovnou na gyndu,protože mi to připadalo jako bolesti před menstruaci,měla jsem i zpoždění asi 8 dni...doktorka mi píchla agolutin a nabrala krev,aby vyloučila tehotenstvi. Ještě chci dodat,ze o mimi se snažíme už půl roku a stále nic-duphaston,estrofem,clostilbegyt,...a poslední kontrola u dr.neukazala žádný dominantní folikul,nic..zkratka jsem s tehotenstvim vůbec nepocitala. No a o víkendu se bolesti tak zhoršily,nespala jsem v noci vůbec,přes den bylo lépe,ale musela jsem si jít vždy ulevit na wc,až jsem to ze sebe tak nutila,ze mi popraskal konecnik... nakonec jsem šla na pohotovost a tam si mě nechali z důvodu podezření na mimodelozni tehotenstvi. V nemocnici jsem byla tři dny,dělali mi pouze vyšetření z krve a ultrazvuk,dali léky na bolest a to je vše. Bolesti jsem měla stále ale ne takové..sledovali mi jak stoupá HCG hormon a po víkendu se dozvím jestli tehu je normální nebo mimodelozni....je mi z toho celkove hrozne a navíc ty bolesti...jsou zase horší,co mám dělat? S čím to muže souviset? V nemocnici mi řekli,ze to budou nejspíš střeva a nasadili dietu...ale bojím se,ze to neprejde...jsem už zoufalá,nechci se tam vrátit...
Prosím,měl taky někdo takové problémy? Bolesti v počátku tehotenstvi? Co vám pomohlo? Jak dlouho to trvalo? 😖
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.