Silná bolest sedacího nervu v 36tt

lorrelai
26. únor 2018

Ahoj maminky. Prosím, setkaly jste se některá s bolestmi sedacích nervů v těhotenství?? Jsem v 36tt a když si chci pohodlně odpočinou s pupíkem a zaujmu polohu v polosedě, už nevstanu ☹ STRAŠNĚ mě bolí sedací nervy! nemůžu se ani zapřít o nohy abych se přetočila! Trvá to už asi od 25tt. Měla jsem s tím problém už před těhu, ale teď je to teda extrém! Možná je to váhou-přibrala jsem 14kg ☹ ale s tím už teď nic asi neudělám...🙂 Těch pár týdnů snad už nějak vydržím, ale bojím se jak budu rodit...?! Pokud mě ,,dají" do polosedu, tak to prostě nedám..! Mám z toho strach víc než ze samotného porodu 😀 Zažila jste to některá??? A pomáhá na to něco??? MOC děkuji za jakoukoli odpověď a popřípadě i rady 😉

vega5
26. únor 2018

Manžel spal v obýváku, jelikož jsem v noci vykřikovala bolestí, pri chůzi mě braly bolesti i křeče. Genitalie jsem.měla naběhle.. Řekni si už jen pár dnů a bude úleva. Na porodní sál jsem jela vysmátá, šťastná, že útrapy pominou.. Jinak vypodkladala jsem se mekkymi polštáři všude.. bylo jich víc. Už je to x let, ale poloha na čtyřech a opřena dlaněmi či předloktím o různě vysoké podložky, dle potřeby.., s tím že jsem se pohybovala tělem dopředu a dozadu prenasela váhu kyvavym pohybem.

cheerion
1. bře 2018

Ahoj, já chodím k fyzioterapeutce, a vždycky mi pomůže a na konci mi dává tejpy.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru