Setkala jste se s tím v těhotenství některá?

gambrinkax
24. zář 2020

Ahoj holky, dnes jsem byla u Dr. protože jsem po ranu začala slabe krvácet, teď odpoledne už je to víc tmavá krev. Podle utz jsem 5+5tt. Dr. mi řekla že gestační váček je položeny hodně nízko a že to vypadá , že to odejde. Příští týden mám jít na kontrolu. Prý si to buď prokrvacim a odejde to a nebo to zůstane. Měla jste to taky tak některá , popřípadě jak to dopadlo😔 děkuji.

agneska7
24. zář 2020

Je to bohužel fakt 50 na 50 jsou tady holky které prokrvacely celý první trimestr a porodily zdravé dítě v termínu a pak tu jsou holky jako třeba já ze to odešlo 😔 držím palce ať patriš do první skupiny 🍀🍀

jjasmina
24. zář 2020

Přesně jak říká
@agneska7 , U mě konkrétně špinění a pozdější krvácení nikdy nedopadlo a potratila jsem. Kolegyně zase na začátku krvácela dokonce a donosila zdravého chlapečka, ale už měla na ultrazvuku srdíčko. Těžko říct 50/50

gambrinkax
autor
24. zář 2020

Holky moc vám děkuji za vaše odpovědi. Jen sem myslela že Dr mi napíše nějaké prášky na udržení třeba , ale říkala ,že si musí příroda poradit sama. Ale když řekla , že je to hodně nízko uložené , tak už moc nedoufam.

hance89
24. zář 2020

Já měla krvácení jasně červené (jeden den) a malou jsem donosila.

gambrinkax
autor
24. zář 2020

Holky a kdybych potratila, byli by u toho nějaké bolesti? Nebo to může odejít s krví i bez bolesti?

jjasmina
24. zář 2020

@gambrinkax Může to odejít i bez bolesti jako silněší ms. loni v dubnu jsem měla SP a v červnu jsem měla zase pozitivní test 🙂

jjasmina
24. zář 2020

@gambrinkax Když jsem, ale musela na revizi bylo to podstatně horší

agneska7
24. zář 2020

@gambrinkax jinak pokud to má odejet tak to odejde a ani prášky nepomůžou ,mě Dr nasadil utrogestan a stejně to nedopadlo .... Já jsem nijak velké bolesti neměla asi tak jak u klasické ms .... Po 5 .měsíc se nám zadařilo znovu a máme chlapečka

gambrinkax
autor
24. zář 2020

Holky moc vám všem, které mi tady píšete děkuji za vaše slova. Budu se tedy smiřovat raději s tím horším než si dělat naděje a pak to víc protrpět .

evculinda
Autor odpověď smazal
Zobraz
mamikry
24. zář 2020

Já jsem v podobné situaci. V 5. týdnu jsem zašpinila a trvalo to dalších 10 dní. Teď začínám 8. týden, špinění ustalo, rozjely se nevolnosti, ale pořád nevím, jestli to třeba není ZT. Doktor mi nabídl hormony, ale odmítla jsem, jestli má malé odejít, tak radši teď než později. Přeji, ať to u Vás má dobrý konec.

marti89
24. zář 2020

@mamikry Říká se, že těhotenství s nevolnostmi je jistější než bez (asi jak se tělo zaměřuje na ty nevolnosti a neřeší tak jiné věci). Držím palce..

marti89
24. zář 2020

@mamikry Říká se, že těhotenství s nevolnostmi je jistější než bez (asi jak se tělo zaměřuje na ty nevolnosti a neřeší tak jiné věci). Držím palce..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru