Mile maminky...ma nekdo zkusenost? Maly mi dela takove zvlastni pohyby...bojujem i s refluxem tak nevim jestli to je ono. Nemate nekdo zkusenost? Dnes nam budou delat EEG a pak jeste sono mozku 😣
Záleží jaké zvláštní pohyby má? ... První syn měl zvláštní škubání a tiky. Jeli jsme na pohotovost, tam si nás nechali a spousta vyšetření, mag. rezonance, reflux, a další ... natočila jsem to na video a ukázala primáři. Nakonec na nic nepřišly a časem to přešlo samo 🙂 ...
Tak jsme tam dnes byli,a jeste nas poslal do Krce na noc na pozorovani.eeg bylo ciste. Ma zaskuby rukou a nohou kdyz spi,nekdy otevre oci,nekdy u toho ma tiky v obliceji
Tak to bude tim refluxem.starsi ho mel taky,silny ger,ale tohle nemel.mladsi nema ger,ale zas ma tohle.mam chut nekam zalezt
Tak jak jste na tom? my máme EEG čisté i sono v pořádku...pátrám tedy dále. Dočetla jsem se že funguje na ty křeče Pyridoxin B6 nenabízeli vám to? Mě se o tom doktorka rychle zmínila a ted zpětně nad tím furt přemýšlím proč mi to hned nepředepsala!!
My byli ted tri dny v krci na pozorovani a neco mu na eeg nasli,nejake asymetrie,ale snad vymizi,musime tam v lednu znova na hospitalizaci...beeee
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
My jdeme na eeg zitra,kvuli zvlastnim pohybum....