Sandiferův syndrom, máte zkušenost?

korticka
14. lis 2017

Mile maminky...ma nekdo zkusenost? Maly mi dela takove zvlastni pohyby...bojujem i s refluxem tak nevim jestli to je ono. Nemate nekdo zkusenost? Dnes nam budou delat EEG a pak jeste sono mozku 😣

lavita
14. lis 2017

My jdeme na eeg zitra,kvuli zvlastnim pohybum....

korticka
autor
15. lis 2017

@lavita a co mate za pohyby muzu se zeptat? My byli vcera 😏

emysicka
15. lis 2017

Záleží jaké zvláštní pohyby má? ... První syn měl zvláštní škubání a tiky. Jeli jsme na pohotovost, tam si nás nechali a spousta vyšetření, mag. rezonance, reflux, a další ... natočila jsem to na video a ukázala primáři. Nakonec na nic nepřišly a časem to přešlo samo 🙂 ...

lavita
15. lis 2017

Tak jsme tam dnes byli,a jeste nas poslal do Krce na noc na pozorovani.eeg bylo ciste. Ma zaskuby rukou a nohou kdyz spi,nekdy otevre oci,nekdy u toho ma tiky v obliceji

korticka
autor
15. lis 2017

@emysicka ten nas to dela po jidle...drazdi ho ta kyselina on ma reflux. Prohyba se dopredu a roztahuje ruce u toho...a pak jeste dela takove jakoby zureni...ale to dela asi z emoci...u hrani koupani atd..

lavita
15. lis 2017

Tak to bude tim refluxem.starsi ho mel taky,silny ger,ale tohle nemel.mladsi nema ger,ale zas ma tohle.mam chut nekam zalezt

korticka
autor
15. lis 2017

@lavita to bude dobre...a nepozorujete kdy to dela? Cely den? Po spani? My ted dodrzujem vsechny antirefluxni opatreni.nasadila jsem si hodne horciku...uvidime 😏

korticka
autor
23. lis 2017

Tak jak jste na tom? my máme EEG čisté i sono v pořádku...pátrám tedy dále. Dočetla jsem se že funguje na ty křeče Pyridoxin B6 nenabízeli vám to? Mě se o tom doktorka rychle zmínila a ted zpětně nad tím furt přemýšlím proč mi to hned nepředepsala!!

lavita
23. lis 2017

My byli ted tri dny v krci na pozorovani a neco mu na eeg nasli,nejake asymetrie,ale snad vymizi,musime tam v lednu znova na hospitalizaci...beeee

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru