Ahojte je mozne ze by som mohla potratit koli nervom? Otehotnel som s mojim ex, ked sa dozvedel ze som v tom nechal ma na vsetko samu. Teraz som v 8 tyzdni, skontaktovala som sa snim aby mi pomohol. On vsak zacl po mne hukat kricat na mna obvinovat ma zo vsetkeho vravel mi ze si to mam riesit sama nieje to jeho vec a tak, strasne ma to rozculilo az som plakala a hlava ma bolel este dneska (hadka prebehla vcera). Od vcera mam vsak bolesti v podbrusku a krvcam ako pri menstruacii. Je mozne ze by som potratila koli tomuto?
Já si bohužel myslím, že to možné je...také jsem začla krvácet několik hodin po nervovém šoku, dg. byla "hrozící potrat"....nemyslím si, že to byla náhoda. Jeďte na pohotovost.
@urtica Možné je všechno,nervový šok je něco jiného než hádky s ex.
První těhotenství jsem měla rizikové,kvůli hematomu a částečně odtržené placentě ,ale ex manžel bouchl do stolu,kdyby mi prý něco bylo,tak bych byla v nemocnici.A chodila jsem dál 16h denně do práce.Každodenní hádky protože dítě nechtěl ,začali jsme podnikat a prostě se mu nehodilo do jeho plánu.Takto jsem vydržela 5měsíců a pak jsem odešla.
Ani v jednom z mým těhotenství jsem neměla klid.Ale mluvím za sebe,každá jsme fakt jiná
@soyevita tohle je těžké, protože ono nemusí jít ani tak o to, co se děje vně, jako spíš o to, jak to na nás působí uvnitř. Jak píšete - každá z nás je jiná, každá máme jiné fyzické a psychické dispozice a odolnost...co jednoho "posílí", druhého může "zabít".
Navíc tady to vypadá, že hádkou to jen vygradovalo, že tazatelka byla v permanentním stresu a napětí několik týdnů.
Jako nervový šok si představím např. smrt partnera, když budu těhotná. ... každopádně bys měla zajít k lékaři, jde hlavně o tebe.
@astyna Ano...chápu...ale opuštění v době otěhotnění je taky trošku jinde + hodně důležité je to, co jsem psala v prvním příspěvku: každá z nás je jiná, každá máme jiné fyzické a psychické dispozice a jinou odolnost...co jednoho "posílí", druhého může "zabít"
Nelze to prostě (cokoliv) hodnotit z pohledu: " Já to zvládla, Ty musíš taky - mně to nepoložilo, tak Tebe to taky nepoloží".
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@svlz no samozrejme ze je to mozne... krvacis? tak k doktorovi...