Ahoj maminky... Mám takový problém.. Poslední MS jsem měla 3.prosince 2016....
Dělala jsem si kolem 4-5 TT na kterých byla druhá čárka slabě vidět...... DUCH.
Včera ráno jsem začla krvácet, s tím ,že jsem jela na pohotovost,kde mi vzali krev a musí zjistit zda se nejedná o mimoděložní těhotenství nebo jsem potratila doma....
Dnes ráno jsem tam volala a řekli mi jenom,že je všechno v pořádku..... Co si mám od toho odvodit opravdu nevím...
Před chvíli jsem si udělala další test,druhá čárka tam je,ale hooodně slabá....
Nejspíše jsem potratila , že ano?? : :( :( :(
no tak podľa toho, čo ti povedali do telefónu, by som si z toho odvodila len to, že je všetko v poriadku a nejde o mimoděložní...škoda, že si sa ich nespýtala na podrobnejšie vyjadrenie... držím palce!
@drummerova Zavolala bych tam znova a chtěla konkrétní výsledky. Tady Ti nikdo nic přesnějšího neřekne, jestli mají hCG, chtěla bych vědět hodnotu, a případně šla v úterý znovu jako samoplátce.
No v tu chvili me to nenapadlo se zeptat vic, rekl mi , ze mam zitra prijet do nemocnice na kontrolu,ale zajdu si za mym gynekologem tak uvidim....
Čarečka je hodně slaba....
Já jsem měla MS 26.11pak jsem 24.12 zjistila že jsem tehotna,mela jsem i všchny přiznaky,pak mi ale na testech druha carka slabla a 1,1 jsem samovolne potratila :( v nemocnici mi brali krev a to jsem měla HCG už jen 3 takže mi to potvrdili :(
@drummerova ta čarka je slabsi nez ta prvni nebo stejná? Zitra test zopákni, ted lež a odpočivej😊 jinak krváceni může být v těhu normálni a nemusi znamenat nic špatného, ja krvácela 5tt, 7tt, 8tt a 12tt...netrvalo to dlouho, max dva dny, jednou to bylo dost a myslela jsem si, že je konec, ale uklidnovalo me, že me nijak nebolelo bricho. Jeden potrat jsem prodelala a u neho jsem fakt měla krece do břicha. Takze to nemusi opravdu znamenat nic špatného😊 ted to bude o trpělivosti, zda hcg roste😊 držim palce moc moc
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tak ja bych si to asi odvodila pozitivne, ze to udrzis 🙂 Jeste krvacis? neztracej viru v nadeji 🙂