Samovolný potrat?

drummerova
15. led 2017

Ahoj maminky... Mám takový problém.. Poslední MS jsem měla 3.prosince 2016....
Dělala jsem si kolem 4-5 TT na kterých byla druhá čárka slabě vidět...... DUCH.

Včera ráno jsem začla krvácet, s tím ,že jsem jela na pohotovost,kde mi vzali krev a musí zjistit zda se nejedná o mimoděložní těhotenství nebo jsem potratila doma....

Dnes ráno jsem tam volala a řekli mi jenom,že je všechno v pořádku..... Co si mám od toho odvodit opravdu nevím...

Před chvíli jsem si udělala další test,druhá čárka tam je,ale hooodně slabá....

Nejspíše jsem potratila , že ano?? : :( :( :(

terezapetrova
15. led 2017

Tak ja bych si to asi odvodila pozitivne, ze to udrzis 🙂 Jeste krvacis? neztracej viru v nadeji 🙂

lenkahk
15. led 2017

no tak podľa toho, čo ti povedali do telefónu, by som si z toho odvodila len to, že je všetko v poriadku a nejde o mimoděložní...škoda, že si sa ich nespýtala na podrobnejšie vyjadrenie... držím palce!

fallingstars
15. led 2017

@drummerova Zavolala bych tam znova a chtěla konkrétní výsledky. Tady Ti nikdo nic přesnějšího neřekne, jestli mají hCG, chtěla bych vědět hodnotu, a případně šla v úterý znovu jako samoplátce.

drummerova
autor
15. led 2017

No v tu chvili me to nenapadlo se zeptat vic, rekl mi , ze mam zitra prijet do nemocnice na kontrolu,ale zajdu si za mym gynekologem tak uvidim....

Čarečka je hodně slaba....

cizllik
15. led 2017

Já jsem měla MS 26.11pak jsem 24.12 zjistila že jsem tehotna,mela jsem i všchny přiznaky,pak mi ale na testech druha carka slabla a 1,1 jsem samovolne potratila :( v nemocnici mi brali krev a to jsem měla HCG už jen 3 takže mi to potvrdili :(

lenusaak
15. led 2017

@drummerova ta čarka je slabsi nez ta prvni nebo stejná? Zitra test zopákni, ted lež a odpočivej😊 jinak krváceni může být v těhu normálni a nemusi znamenat nic špatného, ja krvácela 5tt, 7tt, 8tt a 12tt...netrvalo to dlouho, max dva dny, jednou to bylo dost a myslela jsem si, že je konec, ale uklidnovalo me, že me nijak nebolelo bricho. Jeden potrat jsem prodelala a u neho jsem fakt měla krece do břicha. Takze to nemusi opravdu znamenat nic špatného😊 ted to bude o trpělivosti, zda hcg roste😊 držim palce moc moc

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru