Ženské, pomooooc. Jsem ve 13tt, včera jsme odjeli na dovolenou a já začínám pociťovat, že mám kvasinkovou infekci - svědění, výtok... Co Vám zabralo? Zvládnu to vyléčit i bez dr.? Domů přijedeme až příští týden.😓
Rosalgin. V těhotenství asi radši jen zvenku, ale nárazově by to neměl být problém. Seženeš normálně v lékárně. Zdál se mi drahý, ale zabere rychle a hlavně to pálení přejde do druhého dne určitě.
Nemám tu jejich lahvičku, normálně jen ten prášek rozdělám do petky, do víčka udělám tři dírky a tím to sprchuju. Klidně po každém WC a ve sprše. Ten jeden pytlík myslím můžeš používat 24 hodin a pak připravit nový.
Měla jsem také zhruba kolem 20tt dostala jsem od gynekolozky globule ty byly sice na předpis, ale hodně mi pomohl volně prodejný Fungicidin 😊
Boraxove globule.Uzivala jsem je ve všech 3 tehotenstvich...
Přesně jak píše pani výše, kup si boraxove globule, vzdycky mi zabraly rychle. Jsou bez predpisu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, zkus vyřadit mléčné výrobky, plisňové sýry, pečivo, sladké....zařaď nejlépe fermentovanou zeleninu, acidofilní mléka, vyzkoušej probiotika na zavádění.