Rosalgin v těhotenství?

tetehule
4. lis 2015

Ahoj holky, jsem v 6. tydnu tehotenstvi, pred dvema tydny jsem byla na preventivce, cytolka vysla v poradku, presto se moji doktorce porad zda,ze mam nejaky zanet i kdyz uz ted podruhe si delala nejaky rychlotest (asi neveri cytologii) a stejne ji vysel negativni. Presto mi doporucila, at si delam vyplachy rosalginem a pry si je budu v tehotenstvi delat casto...podotykam,ze zadne problemy nemam, zadne paleni,svedeni nebo cokoliv jineho...chtela bych znat vas nazor na tento postup, co si o tom myslite, predem diky.

pety91
4. lis 2015

Když ti nic není, nic nedělej, nic nezkazíš. 🙂 🙂

markyska88
4. lis 2015

@tetehule ahoj 🙂 pravda je taková, že v těhotenství je výtoku více. Já už od samého začátku neudělám bez intimky ani krok 🙂 nejdřív jsem si myslela, źe je to špatně, tak mi gyndr. poslala moč na rozbor a vše je v pořádku. Pokud nemáš svědění apod., tak bych to vůbec neřešila a výplachy nedělala.
Já se prostě akorát víckrát za den osprchuju pro lepší pocit a hotovo 🙂
Pokud už něco, tak velice doporučuji výrobky značky Multi-Gyn. Mám od nich doma taky snad všechno 😀 výplach, gel na zavádění a pěnu na umývání spodku. Všechny ty výrobky jsou vhodné i pro těhotné.
Perfektní jsou taky laktobacily přímo na zavádění od firmy Natural Factors - Multi Acidophilus. Ty si občas zavádím i teď během těhu.

markyska88
4. lis 2015

@tetehule ..... Teda já se omlouvám, nějak jsem to rychle prolítla ten dotaz a měla jsem za to, že ses zmínila, že máš výtok, ale jinak žádné svědění atd.. 😀 no a pokud nemáš teda ani ten výtok, tak na to prď 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru