Holky chtěla jsem se zeptat nechodila jste některá do rizikové poradny v Pardubicích?Mám tam jít zítra kvůli zvýšenému cukru tak by mě zajímalo jak to tam probíhá.Díky
sisstin prosím Tě a od kolika tam jsou?A jsou tam každý den?
ada: jsou tam pondělí a čtvrtek, Kokrdová nebo Mindžák tam chodí až na devátou, ale běžně se tam chodí na půl sedmou až sedmou je to tam šíííííleně narvaný
přeji pevné nervy
sisstin díky moc.Ještě,že jsi mi napsala,že jsou tam jen pondělí a čtvrtek můj doktor mě objednal na zítra protože to nevěděl tak jsem mu volala a mám jet teda až v pondělí protože ve čtvrtek je ten svátek.Můžu se Tě zeptat s čím jsi tam chodila ty?
ada80: já kvůli přenášení přenášela jsem týden, takže jsem tam byla 2x
Taky jsem tam jednou byla a skončila jsem hospitalizována nahoře na rizikovém těhotenství. Já přišla někdy po 10 a šla jsem na řadu asi za hodinu. Taky se tam někdy střídají. Teď je Mindžák spíš s námi nahoře, pak je dole Henzel.
Ahoj, blíži sa mi porod a doktorka mi vravela, že ma bude posielať do rizikovej poradne, kvoli tomu, že prvé dieťa bolo veľké a rodila som akútnym císarským rezom. Zaujíma ma, ako to tam funguje a čo ma tam čaká. V prvom tehotenstve som tam chodila len na monitory a to som sa k žiadnemu doktorovi nedostala. Vlastne prvého doktora som tam videla až keď pri porode prišlo na tlačenie.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ada80: jdi tam co nejdřív, at jsi první, pže se tam běžně čeká i pět hodin
já tam naštěstí chodila až po termínu