Ahojky děvčata.
Už jsem psala několikrát ohledně psychiky.
Užívám nyní citalec 20 tano
A k tomu rivotril 3x denně o,5mg ten nejslabší.
Zjistila jsem ze jsem těhotná. 😱nechápu. Beru antikoncepci. Ze by stres nebo ad to nějak ovlivnili.
Pořad je mi zle. Myšlenky které nechápu a musím na ne myslet a musím dokola a mám z nich úzkost a strach. Díky rivotrilu je mi mnohem lépe. Není mi 100% ale tak o 60% lépe.
Dr říkala ze je to riziko ale bez rivotrilu bych mohla i potrápit. Začnu se bez nej klepat a jsem totálně v haji. Nejim a nespim jinak.
Prosím vás nemáte některá zkušenost s tímto lékem v tehu? Strašně mne mrzi ze bez nej to nedám.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@strasidelko Asi ti neřeknu nic jiného než tvoje Dr. Rivotril opravdu není vhodný v těhotenství užívat, ale je potřeba posoudit i to riziko v souvislosti s matkou. Pokud to bez něj nezvládneš, ten stres a další faktory, které tě trápí nejsou pro dítě taky dobré, takže bude lepší, v tvém zájmu i dítěte, lék dál užívat. Navíc dávka, kterou užíváš je minimální a tak by neměl mít vliv na miminko, respektive se uvádí, že děti následné většinou netrpí žádnými potížemi. Držím palce, ať vše zvládneš bez problémů. 🍀