Mám dotaz, pokud se nehodí smažu....Je to pro mě moc důležité. Kdo má zkušenost se zamlklým těhotenstvím v Podolí? Dělali Vám před revizi dělohy ještě kontrolní ultrazvuk, aby se ujistili, že srdíčko opravdu nebije? Děkuji za přečtení a případné reakce.
Ano, urobili, drze sa 😔
@silvi34 ano delali utz v ambulanci kdyz objednavali na revizi. Coz bylo tyden pred zakrokem, musela jsem si do tydne obehat predoperacni vysetreni. Nechapu, ze si ho neudelaji sami. Drzte se.
Ano, to je snad samozřejmost, ne? Utz dělala moje gyne i doktor v Brně při příjmu v nemocnici.
Moc dekuji vsem za precteni prispevku a odpoved. Potrebuji ale vedet, jestli vam ultrazvuk delali jeste pred tim, nez zacal samotny ukon? Ne kdyz vas objednavali, ale v den vykonu, nebo tesne pred vykonem. Dekuji za odpoved, je to pro mne moc dulezite vedet.
@silvi34 byla jsem, utz delali naposledy na pohotovosti v noci pred zakrokem, v den zakroku uz ne. Ale u me to bylo jasne - byla jsem v 10. tydnu a miminko do te doby s jasnou srdecni akci na utz prokazatelne srdecni akci nemelo.
Pokud si nejsi jista, pozadej jeste o kontrolni utz pri prijmu nebo jeste na revizi nenastupuj - nevim, z jakeho duvodu mas revizi podstoupit.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@silvi34 Byla jsem se objednat v pa na ambulanci, to udělali kontrolu utz, zákrok objednán na úterý a utz už nedělali...