Stalo se některé z Vás, že Vás pustili domů na revers a měla jste se pak třeba druhý den vrátit, ale zapoměla jste na to a přišla jste o další den později?
@lentilka04 uprimne,nestalo.Kdyz mne pustili po 3 tydnech,byla jsem tak vdecna,ze by mne ani nenapadlo prijit v jiny den,protoze by mi bylo jasne,ze mne uz nepusti,ani na revers.
Nemyslim to ve zlem,ale pokud to bylo o navratu druhy den,pochopila bych jeste "nedorozumeni" v hodine,ale zapomenout se na druhy den vratit...?
Jinak plne souhlas s terez 225.
Zvláštní dotaz😕
Zapomenout během 24hodin na nástup do nemocnice?!
Naštěstí ne můj případ, jen se to řešilo jinde 😑😣
@achjonetusim mozna se lecila se ztratou pameti😂
Tak potom je to jenom hloupá výmluva takových jsem v nemocnici už slyšela 😀 a daleko lepší
@lentilka04 No, nevím, ale pokud jsi těhotná, tak by Tě také mohla návštěva domova v takovém nevybíravém případě přijít draho
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj víš co je revers? 🙂 podepisujes že bereš na vědomí,na tvojí zodpovědnost svůj zdravotní stav, komplikace atd atd. Od podepsání nemocnici prakticky nezajimas - jsou krytí. Tudíž na nějaké dobré slovo, že se vrátíš spoléhat nemusí. V dnešní době mobilů, bych Teda ze slušnosti aspoň zavolala. A vrátila se co nejdřív. Z nějakého důvodu ta hospitalizace určitě byla,ne z rozmaru doktora. Tiše doufám že se nejedná přímo o tebe. Bylo by jistě nezodpovědné ohrožovat sebe i dítě 🙂 nicméně už bych moc nečekala vstřícný přístup personálu, pokud nejsi schopna plnit na čem jste byli domluvení.