Ahoj holky.Chci se zeptat,je tu některá z Vás, která byla v prvním trimestru (5tt), měla covid a u toho vysoké horečky Snědla jsem už 3 paraleny,ale stále se mi to vrací a bojim se o mimi.Zítra budu volat praktické kvůli žádance.Musím i pro malou(2 roky), protože v sobě neudržela ani vodu a horečky 38,5.Teď po čípku je to lepší a už po troskách pije.Má některá z Vás zkušenosti?
@hankycka to je dobře tak snad to bude taky v pořádku.A zvraceli jste nebo tak?
Měla jsem covid v době zjištění těhu, Paraleny jsem brala kvůli bolesti hlavy, teplota byla přes 37.. nyní 16tt, vše v pořádku 🙂
Ano zvracení taky bylo. Snažila jsem se hodně pít i do dcery jsem se snažila dost vody nacpat. Mě bolelo celé tělo a hrozně hlava a oči.
@hankycka a byli jste u pediatra nebo jste volali?
Měla jsem covid v 8tt, hlídala jsem si horečku, jak to vyskočilo na 38, hned jsem si vzala Paralen, který pomohl i od bolesti hlavy. Naštěstí mi to vyšlo na víkend, takže manžel byl s dcerou a já si to poctivě vyležela, opravdu hodně jsem pila. Jsem v 15tt a miminko je v pořádku. 🙂 Držím palce, ať jste z toho brzo venku!
Jen jsem volala, řekla nám srážet teplotu a hodně pít. A davala jsem nurofen pro děti, pomahal ji na bolest hlavičky. To nám doporučila pediatricka.Hodně jsme dělali polévky to dceri pomáhalo a byla ochotná to jist. A ovoce.
@hankycka super děkuji moc❤️
V době zjištění tehu jsem mela covid. Nikde jsem to ne hlásila a přežila ten týden s dcerou obě nemocné, ale bez horecek. Každopádně zimnice a ktomu trhu zvracení a kašel, rýma a slabost.
@fazolkazuzka my právě obě přes 38,tak srážíme,malá už naštěstí nezvraci(musím zaklepat),a už hezky pije.Mě bolí celé tělo a mám ucpaný nos
Měla jsem covid a myslela si, že zpoždění MS a nevolnosti jsou kvůli něj. Na konci karantény jsem zjistila, že jsem v 7. týdnu. A to jsem normálně brala i Ibalgin 😅. No a teď máme zdravého syna ❤️.
@ellyem já skončila dnes na pohotovosti.Měla jsem něco jako hodně silnou alergickou reakci(všechno mi nateklo a všude fleky,a nakonec se ukázalo,že to mám z covidu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já jsem měla v prvním trimestru covid. Vlastně mi začal covid a já mela pozitivni test. Měla ho teda semnou i čtyřletá dcera. Byl to masakr, placali jsme se v tom tři týdny. I teploty byli, ale cpala jsem se paralenem a hodně čaje s medem a citronem. Bála jsem se o mimco, ale zvládlo to dobře a jsem už ve 22tt a miminko je v pořádku.