Ahoj holky, načetla jsem se ohledně tohohle tématu už hodně.. Bohužel, všude se mluví o krátkodobé, obyč řídké stolici.. Já bohužel už 3 dny produkuji pouze vodu a něco podobné řídké stolici.. Virové to podle mě nebude, protože jsem absolutně bez jakýchkoliv křečí.. Doteď jsem si prožila max nechutenství-nezvracím.. Na sladké se nemohu ani podívat a vitamíny už 4 dny neberu, Absolutně netuším co mámdělat.. někdy jdu jednou za hodinu,jindy 3x do 15cti minut.. celkově za jeden den i noc jdu tak 50x na wc!! :( už jsem beznadějná.. zoušelajsem dietu, černy čaj, babány, ale bez jakékoliv změny.. :( Poraďte prosím..
Taky jsem měla průjem (a do toho zvracela, takže jsem netušila, kterým otvorem dřív 😀), je to běžné bohužel, aspoň Ti není špatně 🙂 No přesto dál hodně pij, protože průjem tělo dehydruje a kor v těhotenství, vynechej kafe, pokud piješ. Zkoušej dál suchary, banány, rýži, mi pomohlo nastrouhat si jablko s mrkví (to zároveň obsahuje vlákninu, takže střeva se pročistí ,ale nepůjde z Tebe jen voda) nebo dýňová semínka (né moc, tak hrst denně), zařaď klidně čisté brambory a zeleninu na páře, acidofilní mléko a rohlík k tomu, a jemně slazené minerálky, tělo potřebuje sacharidy kvůli energii.. ale jedla bych normálně, vynechala jsem jen tučné a kořeněné. No a kdyby to neustávalo, tak pro jistotu k lékaři, jestli to opravdu není virového nebo bakteriálního původu.
Kafe jsem přestala pít okamžitě, jakmile jsem zjistila, že nejsem sama 🙂 dnes už jsem se ze zoufalství vrátila ke skoro normálnímu jídlu.. Dočetla jsem se, že spoustě holek v tomhle pomohla smecta a rozhodla jsem se, že to také vyzkouším a je to lepší 🙂 zase není právě dobré zůstat na dietě dlouho, kvůli prckovi.. Dr-gynda i obvoďák teď mají bohužel dovču :( ale pokud se to přes víkend nedá do pořádku, zajdu si k obvoďákovi hned v PO. Díky za rady, snad už to bude ok,hlavně hodně pít 🙂
Teď docela řádí střevní chřipky, u nás v okolí to má víc lidí a my si užíváme už od neděle 😝 , nejdřív manžel a pak já a děti to ještě pořád drží.
Já když jsem otěhotněla a ještě jsem o tom nevěděla tak jsem taky měla pořád průjem a lítala k doktorce :D někdo zvrací, někdo má běhavku...co poradit netuším, za pár dní mě to přešlo
Já si právě taky myslím, že to bude tím, že se mi zvracení vyhlo :D přece mě to naše mrně nenechá projít si začátkem jen tak hladce, že?.. :D Smecta nám pomohla, už se to fakt nedalo, běhala jsem 50x a nikdo jiný z rodiny ani okolí to nemá, jen já.. Takže virovku bych opravdu vyloučila 🙂 ale přeci jen si asi raději k dr zajdu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já bych si být tebou určitě došla k doktorovi...