Zdravím, jsem dneska 28+1tt. Již 2x jsem byla hospitalizovaná v nemocnici na 2dny kvůli začínajícímu porodu. Mám již druhé těhotenství (u prvního jsem měla také problémy, ale ne takové.) Naposledymi v nemocnici dávali žilně hořčík na uklidnění bolestí. Je to 14dní zpět.
Dneska to mu budou 4 dny co špiním ( v nemocnici jsem také při propouštění špinila, ale prý to je normální), do toho mám nízký tlak, což se projevuje otupělostí, únavou. Neudržím žádné jídlo v sobě, pravidelně už týden každou noc zvracím, nic nepomáhá. Trpím bolestí hlavy, křečmi v břiše, tuhnutím. Bříško mám strašně dole a mám šílený tah a tlak mezi nohama. Myslela jsem, že je to tím, jak se roztahuje stydká kost, ale už to je k nevydržení. Nemůžu už ani pořádně chodit. Procházky nepomáhají.
Nechci jet zbytečně do nemocnice teď přes svátky a kontrolu mám až za 14dní na gynekologii a do 4.1. stejně neordinují.
Plaším zbytečně? Už jsem si tak připadala jako pako, když jsem strašila v nemocnici po druhé a pak šla hned domů :D A teď tam přijet ještě takhle. Manžel je ze mě na prášky a nejraději by mě odvezl. Pořád se v duchu nějak ujišťuji, že to je normální, i když nějaký malý kousek tvrdí, že ne..... Poradíte mi prosím?
Okamžitě jeďte, tady neni na co čekat, rovnou by pro jistotu sebou měla tašku se základními věcmi. Jak říkali mě v nemocnici, měla jsem v těhotenství velké problémy, radši přijet 100x zbytečně než to jednou zanedbat.
Snad jste vyrazili. Jak píší holky, radši 100x zbytečně než zanedbat. Dej vědět jak jsi dopadla✊🏻🍀
Urcite bude vse vporadku, ale doufam, ze uz jste v nemocnici!🍀❤️Drzim palecky!
V nemocnici mě prohlédli a jela jsem teda podle nich zbytečně 🤷♀️ že je to normální 🤷♀️ Doporučuli klid a přidali mi pytlík Magnosolvu kvůli křečem
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@roni1999 seberte se a jedte. Jestli vam hrozil uz dvakrat porod, tak na nic necekejte. Radeji zbytecne nez pozde. Ja uz bych tam davno byla