Zdravím, chtěla jsem se optat zda-li někdo z Vás nená s tímto problémem nějakou zkušenost? Já jsem v šestém měsíci těhotenství a ucpala se mi Bartholiniho žláza. Přiznávám že jsem o ní dříve neslyšela. A tak jsem z toho taková vystrašená. Zatím mě to ani nebolí, jen tam mám takovou hrču. Nedá se s tím třeba něco dělat aniž bych musela jen tak čekat jestli se to náhodou nezhorší? Např. nějakou masáží, nebo něčím přírodním?
jadvia - děkuji mrknu na tu debatu, asi jsem jí přehlédla
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já to měla už 2x a taky se mě po druhé ucpala práve v těhu a musela jsem na vyčištění, protože operativně to v těhu samozřejmě nejde.
Začala se ke konci těhu zvětšovat (plnit), takže udělali maličký řez a ránu vypláchli, takhle to bylo ob dva dny. Po porodu mi slíbili operaci, ale mě se to úplně ztratilo.
Když jsem to měla poprvé tak mi praskla a taky to jen čistili, takže se zatím nemáš čeho bát,není to nic hroznýho 😎 😎 - pokud není velká, bude to gynekolog jen sledovat.