Prázdný gestační váček v 8tt

patrihonzl
28. říj 2015

Dobrý den, jsem v 7+5tt. Od 6. týdne jsem trpěla bolestmi v podbřišku jako při MS, tyto obtíže mě trvali asi týden. V neděli jsem měla na toaletním papíru trochu krve, říkala jsem si, že počkám do rána a pokud krvácení nepřestane, pojedu ihned k lékaři. Když jsem šla, ale po druhé na záchod, už jsem nenašla ani kapičku. Dnes v noci se situace opakovala, tak jsem jela ihned na pohotovost. Bolesti jsem neměla. Pan doktor mne vyšetřil a na ultrazvuku byl vidět gestační váček o velikosti 14 mm a ve zprávě mám uvedeno, že ve váčku je náznak embr. struktur 2mm, což jsem zjistila až když jsem si četla zprávu. Krvácení bylo minimální. Vlastně trvalo opět jen hodinu a i já vím, že se skoro ani nedá říct, že to bylo krvácení, jak to bylo slabé. Závěr od něj byl takový,že buď se jedná o začínající potrat nebo je šance, že je vše v pořádku, takže vlastně toho vím tolik jako před vyšetřením. Menstruaci jsem měla před otěhotněním hodně nepravidelnou. Poslední 3.9.-9.9. a předtím 28.7.-2.8. Prosím vás tedy o vaše názory/zkušenosti. Jsem zoufalá a ke své lékařce jdu až v pondělí(dnes je středa), protože má dovolenou.

crofinka
15. lis 2015

Ahoj, já jsem byla s tím problémem v nemocnici, jen jsem špinila. Řekli mi buď potratim anebo ne.Ležela jsem tam dva dny v klidu a špinění přešlo.. Když mě propouštěli doktor mi řekl,že mám hematom, takže doma opravdu klid,dodržela jsem a zatím vše v pořádku. Na začátku těhotenství je normální, když to takhle máme. Chce to opravdu ten klid a pokud by si měla bolesti kup si magnesium je na křeče 🙂

pekkaa
15. lis 2015

@patrihonzl zacatky tehu jsou bohuzel takove ☹. Bud to vyjde, nebo ne a moc se to ovlyvnit neda.. Jenom cekat ☹.
Ja jsem taky spinila v 7mem tydnu asi 5 dni. Gynekolog mi dal Utrogestan (progesteron - na podporu tehu) - to je tak jedine co ti muzou dat. Pak spineni prestalo a vsechno dopadlo dobre. Rikal, ze se to stava hodne casto. Duvodu muze byt hodne a proste musime jenom cekat. Ja jsem mela taky nepravidelnou ms a dlouhe cykly, takze to, ze je tam jenom gestacni vacek jeste muze byt v poradku..
Drzim palce

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru