Trošku blbe téma ale co už. Potřebuju radu. Vím, že tady nejste doktorky ale zajímá mě, jestli ste to některá taky měla.
Dneska končím 23.tt. druhé tehu. U prvního se mi udělaly hemeroidy. Teď sem byla na záchodě, mám poslední dny trochu problém s víte čím. Tak sem zatlačila a po otření měla na papíře krev jako když mám MS i v míse bylo trochu krve. Dost mě to vyděsilo. Po chvilce sem se šla znovu zkusit otřít a už bylo jenom trošku krve. Malá kope, břicho bolelo jenom když sem šla na záchod, zadek štípe. Myslíte, že mi mohl prasknout ten hemeroid? Která ste to měla, šla ste hned k doktorovi nebo ste počkaly? Asi sem moc hysterická ale vloni v létě sem měla ZT a teď mě všechno rychle vyděsí, bojím se aby to nějak neohrožovalo malou. Díky
@lulinenka16 teď to bude horší a po porodu nejhorší,takže už teď honem pro vlákninu,laktulosu,ať moc netlačíš a doporučuji vlhceny toaletak. Mě když to prasklo,tak v míse krve,že snad ani při ms tolik není. A po porodu jsem nevěděla,jestli je horší to šití,nebo hemeroidy.mám vnitřní i vnější od 16let,z nastydnutí
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja bych spis řekla, ze to je fisura (prasklinka), mám to teď v tehotenstvi často(aktuálně 26tt), Proroze proste to vyprazdňování není úplně pravidelný. Když už se stane mazu hemagelem a po koupání preventivně dubovou kůrou. A pokazdym 💩 se sprchuju a neutiram papírem. No už se mic těším co mi zase zustane teď po druhým porodu 🙈