Zdravím.
Během týdne jsem dvakrát zakrvácela. Miminko naštěstí je v pořádku, podle lékaře to byla pokaždé prasklá cévka... Každopádně jsem skončila na neschopence a v klidovém režimu. Nemáte někdo nějaké tipy, jak krvácení předejít? Doktor mi řekl, ať vysadím magnezium, jiná doktorka před týdnem mi na stejný problém předepsala naopak dvojitou dávku...
stalo se mi to v tehotenstvi nekolikrat, vzdy jen jeden den, neschopenku jsem nechtela, nic jsem na to nebrala, mozna ten ascorutin, nebo citronadu bych na to dala, poprve a podruhe jsem se vydesila, pak uz jsem to brala lepe a predpokladala, ze to bude zase jen cevka, mimi vzdy zcela v poradku...
Děkuji za uklidnění. Já to zatím zažila takhle dvakrát s týdenním rozestupem a jako lehce hysterická prvorodička jsem z toho byla vyděšená festovně 🙂 Neschopenka byla minimum, doktor mě chtěl poslat do nemocnice... Takže si dva týdny doma poležím a když to bude dobré (jako že věřím, že bude 🙂 ), třeba se ještě na chvilku vrátím do práce 😀
@fitzyk1987 ahojky, jenom uplne nechapu, proc te chtel poslat do nemocnice, kdyz rekl, ze je to jen cevka...me doporucili klidovej rezim a rekli, ze pokud by se to nejak casteji opakovala pujdu na neschopenku..
@kackakastanka taky nechápu, jsem ráda, že jsem doma... alespoň takhle 🙂
@fitzyk1987 ono je to i lekar od lekare, tak uvidis, kdyz budes mit ted dva tydny klid, a bude to ok, tak te treba do prace pusti, aby sis to jeste trochu uzila, nez se stanes maminkou na plny uvazek 🙂
@kackakastanka jj, od dětí na odpočinek k dětem... pracuju ve škole 😀 😀 😀 Uvidíme 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Bezne se predepisuje ascorutin na zpevneni cevek
Magnesko pri tvrdnuti, bolestech kreci v nohou atd
...a pak verte doktorum kdyz se nedokazi domluvit ani pri takove banalite👎