Ahojky maminky a budoucí maminky, jsem úplně na dně nejhorší co mi mohla říct včera moje dr, mam pozitivního streptokoka vím vyčetla jsem různý diskuse o tom že, 3 hod před porodem dávají penicilin, že aby to zabránilo poškození miminka, ale i tak mám velký Strach:(((( chci se zeptat měla jeste to? Bylo opravdu všechno pořádku, nebyli žádné Probremi? Noc děkuji za odpověď, každá druhá odpovědět mi pomůže díky moc Dobrou noc :(((
Uplne v klidu. Já ho v prvním tehu mela a není to zadna hrůza 🙂 dala mi nejake cipky na zavádění a při porodu mi dali atb a všechno bylo v pořádku. Je to častý jev a opravdu není se ceho bát 🙂
Streptokoka ma spousta těhotných, taky jsem ho mela. Je to dnes naprosto běžný, ma ho snad každá třetí nebo tak nějak. Dostaneš antibiotika do kapacky a to je vše. Neni to žádná komplikace, takže klid.
Já jsem ho měla u prvního a i teď u prvního mi ani nestihly ty antb celý vykapat, protože jsem porodila po 3 h no a teď jsem zvědavá, když druhý je prej rychlejší, ale malej byl úplně ok.
Díky moc 🌞
Ja mela taky a krome otravnych infuzi OK.
děkuji maminky, mě nic Dr. neřekla víc k tomu proto jsem měla strach,
co jsem četla na diskuze to bylo starý 2006. proto jsem měla strach, maminka stím zkušenosti nemá má jen mě, proto se ptám, 🙂 ale díky moc
Měla jsem taky. Po půlnoci mi dali vykapat antibiotika a v 7 jsem šla rodit. Vše v poho 🙂
Já jsem ho mela pozitivního,antibiotika mi sice vykapat stihly ale porodila jsem asi za pul hodiny takže nestihly působit a v pokojicku mi spinka úplně zdravý chlapeček 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja jsem ho teda nemela, ale myslim, ze to opravdu neni to nejhorsi, co ti mohla rict. Tohle neni zadna hruza, kliiid.