Dobrý den, v patek jsem spinila hnědě a do hodiny jsem zacala krvácet červeně. Volala jsem doktorce a ta rekla ze to muze byt zacinajici potrat ze mam mít klidový režim a ze ascorutin 2x3 za den a gynprodyl ze uvidime v pondeli co jdu na kontrolu.V patek jsem mela silene krece ale v sobotu už slábly a dnes uz nejsou žádné jen stale krvacim ale ne moc takovy střed a vychazi ze me takovee hrudky jak pri ms. V patek vyslo neco tenkeho a dlouhého neco jako hematom. Chci se zeptat jestli mam jit na pohotovost a nebo pockat do zitra v pondeli jsem byla 4tt.
Teď je to proste 50/50. Sama osobne bych pockala.
@lentilkah takze pockat zitra k doktorce ? Melo to byt naše první miminko 😕
@littlebee124 myslite ze je tam sance ze jsem nepotratila ?
@lucy9756 Tak na začátku to spineni muze být z prekrvenosti a nebo se jedna o potrat, to vám nikdo teď neřekne. Hlavně bych si nechala nabrat hcg bud na gynde a nebo jako samoplatce, to stojí do 300,- a pokud bude stoupat, je to na dobre cestě a hlavně u hladiny nad 1000 začíná být eventuálně něco na sonu vidět, zalezi na kvalitě přístroje. Ale myslim si, ze pokud je to teď fakt 4tt, tak nic ani lékař neuvidí. Takže spis bych začala odběrem.
@littlebee124 u lekare jsem byla minule pondeli a byl videt vacek velky cca 4mm
@lucy9756 Tak si tam zitra zavolejte a uvidíte 🙏🏻
@lucy9756 Já bych to viděla spíš na potrat...je to bohužel buď a nebo...
@lucy9756 Revize není vždycky třeba...
@klokanka31 tak to by byla alespon ta lepsi varianta. Jako v patek jsem mela takove ztahy v děloze ze snad vse vypudilo kdyz uz nic
@lucy9756 Já když potratila (mohlo to být nějak kolem 5.tt)tak jsem si pak jen udělala test jestli je negativní, a dál to neřešila...
@kikika87
@klokanka31
Diky holky aspon jsem trochu v klidu ze se te revizi vyhnu. Zatim teda krvaceni neprestalo musim mit uz i tampon tak uvidime co mi povi zitra 🙃😕 ale i tak dekuji za útěchu
@kikika87
@klokanka31
@lentilkah
@littlebee124
Tak děvčata bohuzel to byl potrat ale naštěstí nemusim na revizi tělo si s tim poradilo samo. Tamze mesic pockat a pak hura na miminko znovu 🙂😊
@lucy9756 Tak ti přeju ať se hned zas zadaří 🍀
@lucy9756 To me moc mrzi, ale je pohnojeno, takže věřím, ze příště se to povede. 🙂
Dekuji holky za podporu doufam ze to příště uz vyjde 😊
@lucy9756 Říká se že je pohnojeno a hned se to povede znovu...já takhle znova otěhotněla měsíc po potratu 🙂
@klokanka31 spíše se bojím abych zase nepotratila
@lucy9756 To chápu, taky jsem se bála...i když víc jsem se bála opakovaného mimoděložního...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Takhle v zacatku je to bud a nebo. Pockala bych.