Ahoj holky. Mam trapeni. Je mi trapne to tady popisovat, ale uz si nevim rady. Pred tydnem se mi maly otocil do podelne polohy vzhuru zadickama, je natlaceny pod zebry, mimo nozicek je cely nad pupikem. To neni ma dedukce, ve stredu mi to rekl doktor. Miminko mi tlaci na zaludek, dost jsem zvracela, to chapu. Posledni tri dny se mi tvori neustale v zaludku plyn, ktery muze ven jen kdyz se predklonim a to s brichem nejde dobre. Kdyz nejsem v predklonu, je utrpeni, jak plyn roztahuje zaludek. Kdyz jim nebo piju, tak pri tom malinko odrihnu a vsechno, co prijde do zaludku roztahuje zaludek tim, ze to prochazi skrz ten plyn, mam pocit, ze me to roztrhne. Nikdy v zivote jsem nemela s travenim problemy, nikdy jsem nerihala, je to pro me nove, budi me to i v noci a musim si sedat do predklonu mnohokrat za noc. Chci vydrzet do stredy a rict to doktorovi. Moc vas prosim, napada Vas nekterou, kde se bere neustale takove mnozstvi plynu v zaludku?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.