Ahojte , prosím vás poraďte mi , na poslednej kontrole som mala byť už 8+5 a bola som len 6+1 doktor mi povedal že malicke zaostáva v raste skoro 3 týždne :( máte s tým skúsenosť že všetko dopadlo dobre ?
No ja som mala dosť nepravidelne cykly a podľa toho kedy som otehotnela mi to vychadza aj na týždeň v ktorom som bola , od poslednej kontroly povedal že narástlo dosť , ale asi nie toľko. Čo malo , za dva týždne mám ísť na kontrolne sono
@lentilka969 kolikateho jsi otěhotněla? Víš to?
@lentilka969 achaa, to ja prave pravidelne vse a diky nemoci jsme si byli i jisti cca kdy doslo k poceti. No jedine, tak ukaze kontrola anebo sama priroda. Drzim moc pesti!
No 6.4 bol posledný menzes , mohla som otehotnieť 18.4 , 23.4 tak mi to približne vychádza
@lentilka969 Nebo jinak - jak dlouhé mivas cykly?
@werumka 34 , 33 približne ale boli tam odchýlky vždy
@lentilka969 kolik měřil na poslední kontrole?
@lentilka969 Tak to vychází na ovulaci kolem 19.-20. dne cyklu. To není žádná nepravidelnost 😉 bohužel by podle toho mělo být miminko mladší maximálně o týden. Tři týdny už jsou dost.
@tehulka1167 vôbec neviem nič mi nepovedal koľko meria :(
@lentilka969 aha. Pokud máš fotku z utz melo by tam byt CRL a u toho číslo. .
@lentilka969 a to jsi byla ted na první kontrole ?
Nie nemám , chcela som ale mi nedal
@tehulka1167 nie bola som na prvej tam hovoril 3-4 týždeň že to je a teraz po mesiaci že 6+1
@lentilka969 Podle těch grafů vychází ovulace na nějaký 27. den nejpozději (což terminove vychází na 4.května plus minus - odpovídalo by to?). Což jsou dva týdny rozdíl oproti termínu podle poslední menstruace. A to by plus mínus tomu ultrazvuku odpovídalo.
@werumka nechápem tomu termínu 4 máj /kveten
@werumka 4 kvetna mi vyšiel pozitívny tehu test 🙂
Podľa toho dátumu mi to vychadza aj týždeň približne v ktorom! Som keď som si to počítala
@lentilka969 Aby miminko odpovídalo fyziologicky 6+1, tak bys musela otěhotnět cca 5. května. Pokud jsi ale v tu dobu už měla pozitivní test, tak se obavám, že miminko opravdu zaostává v růstu, což by mohl být problém. Uvidis.
no uvidíme sama som z toho veľmi smutná, ešte ma čaká týždeň...dúfam že podrastie na toľko že bude všetko ok
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lentilka969 ahoj, +-14 dni rozdilu je tolerance, 3 tydny uz je hodne. Nam se to stalo, i cca stejne tt jak pises Ty, gyndr nam rekl at cekame pripadne i nejhorsi a v 11tt jsem mela samovolny spontanni potrat. Takze zkusenost, ze to dopadlo dobre bohuzel nemam.