Máte s tím některá zkušenost?
Mam neco podobneho, 35tyd a mame zatim 2kila. Bud to u Vas mimi dozene, nebo proste byde malinke a myslim, zevse se da dohnat... Tak se nebojte
Ahoj,mě tvrdili ve 28.tydnu zpoždění o 2 týdny, jiný doktor že vše v pořádku odchylka v normě, a výsledek?? Malá se narodila 9 dní po termínu jako hypotrofické(přerostlé) miminko, měla přes 4kg a 51 cm takže klid a žádné nervovani se 🙂 má dost času to dohnat
Děkuji, hned se cítím líp 🙂
I já mám zkušenost, ale přesně opačnou než zde maminky psaly. Nejdříve jsme zaostávali o 2 týdny, pak o 3, nakonec o 4 týdny. Po měsíci hospitalizace a neustálého sledování v nemocnici se lékaři dohodli pro vyvolání porodu. Malá se narodila s mírami 46 cm a 2280g. A u mě se v odhadech váhy opravdu nemýlily. (bohužel). 🙂
Odhad mereni je +/- 500g 😉
Jsem ten na zacatku 29.tt a malý ma 800g takže taky menší, ale doktorka to nekomentovala, tak si myslím, ze je to v poradku. Navíc prý se to hlavně mění blíž k terminu, ze pak muže vse dohnat. Brisko mam tak akorát. S dcerou jsem ho mela malé a narodila se v termínu s 2,90 a taky byla pořad trochu menší, ale žádná hrůza. Jestli to doktoři hlídají, tak je to v poradku
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, tím se vůbec netrap. Ultrazvuk neměří přesně a navíc plod nemusí být nutně tabulkový. V den porodu mi podle utz řekli, že moje dcera bude o 500g těžší a to už je sakra rozdíl.