holky jsem už úplně zmatená...furt něco..vše vypadalo v pořádku až do cca 20 dne od ovulace kdy jsme měli s partnerem sex a ja po nem zakrvácela...hned druhy den se mi zdál těhotenský test z moči slabší...ale šla jsem na gynekologii a plod tam pry pořád je tipují ho na 3 tyden hcg 470...
já echápu jak to počítají ale vlastně když jsem cca 20 dni od dne početi tak oni to mají jako 4 tyden že.
já fakt myslela že jsem potratila, už jsem tady sháněla info o revizi....
takže má otazka z ní když je pludek porád na ultrazvuku tk to znamena ze zije ne? a ze by hcg nemelo klesat ne? ono klesa ve cvili kdy plod zanikne??? a pak pada nebo by bylo porad na ultrazvuku videt a stejne by klesalo..nemam totiz srovnavaci hcg...a jsou velikonoce..nejdrive se dostanu v utery nekde...
dostala jsem duphaston na podporu tehu..jo a sliznicimám taky hranicne velekou...takže asi zadny zazrak...
jsem ted 5 mesiu po revizi po neprosperujicim tehu...jsem uz fakt vydesena co se porad deje u prvniho ditete jsem nemela sebemensi problem...
mate nektera zkusenost s tim že se mimi fakt zveti a vse dožene, že to? ja fakt nevim ovu jsem mela 4 brezna myslim podle tabulek no...presne to nevim...mam zase strach ze je tehu slabe...a bojim se zase revize
Vždy je tam cca týden rozdíl. To je normální 😉 ať Vám to dobře dopadne.
Presne tak...Pokud jsi nebyla na umělém,nikdy nemůžeš vedet,kdy přesně jsi mela ovulaci a kdy došlo k oplodnění.Dulezity je,ze tam je.Musis mu proste věřit!
@lajla upřímně ja měla strach tu revizi odmitnout...pry uz se mi deloha plnila krvi..a že je tam velike riziko zánětu nebo silného krvacení...bala jsem se revize ale tak stejne jem se bala ze kdyz na ni nepujdu neco jeste podelam....
brali me v 10 vecer na revizi....jsem jim rikala ze proste telo je prece delane ab se s tim samo vyporadalo..a doktor mi rek ze muze a nemusi..proto pry byla v minulosti tak vysoke umrti prave zen ktere potratily a nebyly vycistene..proste se to stavalo...
musim rict ze po zakroku jsem hned fit...ani nespinim nic...
ale je dobre ekat treba pul roku nez se vse zahoji a spise telo hormonálne srovná....ale to mi nevadí...chci stejne pauzu..nemyslet na to a ikdyz je mi ted 33..tak holt to jeste treba trictvrte roku počká..hlavne at se dostanu do formy..že neotehotnim se nebojim...vsechny má tehotenstvi ikdyz dite mam jen jedno jsem mela hned na prvni pokus....takze vlastne otehotnim pokazde co mam nechráneny sex...ted jen díte donosit a aby bylo v poradku..vzali mi krv na genetiku jestli treba tam neco nenajdou
@lajla a to je mi lito..ve kterém tydnu ses??? jsi odvažná že to tak chces podstoupit..fandim ti ja na to byla moc vystrasena....tak jsem s revzi souhlasila..porad si namlouvam ze preci vedi co delaji...zatim jsem bez problemů...tak snad ti to dopadne dobre a brzy wse nám vsem snazilkám zadaří .-)
To je mi líto, že to takhle dopadlo. Ať se co nejdřív zadaří a zavítá k tobě miminko.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsem na tom podobně...Podle MS jsem dnes 7+6, ale podle UZ jen 6+5. Navíc od 5tt pořad krvacim... ☹