Plíseň nehtů v těhotenství, jak jste to léčily?

markeeth
21. led 2016

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někoho trápila v těhotenství plíseň nehtů na nohou, případně, jak jste to v těhotenství léčili a jestli se vaše miminka narodila v pořádku. Já s tím bojuju už od začátku těhotenství, bohužel mi doktorkou bylo řečeno, že v těhotenství se žádný lék užívat nesmí, tak se mi plíseň rozšířila už na několik nehtů.

mrskato
21. led 2016

a byla jsi vyloženě u kožní? Já bych se poradila s více doktory, v 1. trimestru bych to chápala, ale teď...až budeš kojit, tak taky nic nebudeš moci, takhle se ti to roznese všude a budeš se trápit několik let? To je blbost...nejsem doktor, ale myslím, že nějaký přípravek přece musí být...

svija
21. led 2016

Mě na kožní doktorka léčila normálně. Říkala mi, že to sice v příbalovém letáku je skoro u všeho napsáno, že se to nesmí, ale pokud je to jen lokální léčba na pár nehtů, tak se toho vstřebá zanedbatelné množství.

svija
21. led 2016

A děti jsou zcela v pořádku 🙂 .

janawei
24. led 2016

A zkoušela jste chytrou houbu? Manželovi to dost pomohlo a dívala jsem se a píší, že ji mohou používat i těhotné. Např. http://www.chytra-houba.eu/3,chytra-houba-pythi...

kaci11
25. led 2016

Rusky ocet 25% stoji 40kc. Ja ho pouzivam dlouhodobe a pomaha. Jinak jsem pouzivala canespor ale ten prestal ucinkovat. Ocet je ocet. Koupu v nem nohy, strikam si ho na postizena mista a vystrikavam po sobe vanu at to neroznasim na druhe a taky boty s tim cistim. Hlavne nesmis mit bolaky nebo praskliny, to by jsi se zblaznila. Hrozne to stipe.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru