Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někoho trápila v těhotenství plíseň nehtů na nohou, případně, jak jste to v těhotenství léčili a jestli se vaše miminka narodila v pořádku. Já s tím bojuju už od začátku těhotenství, bohužel mi doktorkou bylo řečeno, že v těhotenství se žádný lék užívat nesmí, tak se mi plíseň rozšířila už na několik nehtů.
Mě na kožní doktorka léčila normálně. Říkala mi, že to sice v příbalovém letáku je skoro u všeho napsáno, že se to nesmí, ale pokud je to jen lokální léčba na pár nehtů, tak se toho vstřebá zanedbatelné množství.
A děti jsou zcela v pořádku 🙂 .
A zkoušela jste chytrou houbu? Manželovi to dost pomohlo a dívala jsem se a píší, že ji mohou používat i těhotné. Např. http://www.chytra-houba.eu/3,chytra-houba-pythi...
Rusky ocet 25% stoji 40kc. Ja ho pouzivam dlouhodobe a pomaha. Jinak jsem pouzivala canespor ale ten prestal ucinkovat. Ocet je ocet. Koupu v nem nohy, strikam si ho na postizena mista a vystrikavam po sobe vanu at to neroznasim na druhe a taky boty s tim cistim. Hlavne nesmis mit bolaky nebo praskliny, to by jsi se zblaznila. Hrozne to stipe.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
a byla jsi vyloženě u kožní? Já bych se poradila s více doktory, v 1. trimestru bych to chápala, ale teď...až budeš kojit, tak taky nic nebudeš moci, takhle se ti to roznese všude a budeš se trápit několik let? To je blbost...nejsem doktor, ale myslím, že nějaký přípravek přece musí být...