Ahoj holky, chci se zeptat, jsem na konci 13tt a už dva dny se mi nepravidelně objevuje takové jakoby píchání v kříži a občas podbřišku. Minulý týden jsem byla na ultrazvuku (genetika) a vše bylo v pořádku, tak mě to teď trochu vyděsilo. Možná jen zbytečně plaším, tak proto sem píši, zda máte některá podobnou zkušenost.
Děkuju moc. Lucka
No tak tos mě uklidnila, děkuju 🙂 Na kontrole to určitě řeknu, mám jí teda až za necelé tři týdny, ale tak třeba to odezní samo 🙂 Rozhodně nešpiním a žádné jiné problémy nemám, až n nevolnosti a šílenou únavu, ale to k tomu patří 🙂 Děkuju moc za odpověď 🙂
@lujdicka Nevolnosti a únava se mi na začátku také nevyhnuly, ale po pravdě mi to tenkrát ani moc nevadilo. Prostě jsem byla doma a nechala manžela, aby se o mě postaral. Byla jsem 4 týdny na neschopence a hodně jsem spala. Zpětně si myslím, že to bylo dobře. Mimčo tak mělo klid se pořádně zabydlet a já si zvykla být víc v klidu a hlavně neřešit práci...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano, já to tak měla taky. Řekla jsem to doktorovi a ten mě poslal na urologii, aby byla jistota, že to není zánět močáku- nebyl a časem to odeznělo samo...Dočetla jsem se, že mohou tahat úpony dělohy. Ale určitě to řekni na kontrole a samozřejmě nesmíš špinit nebo něco takového, to pak nečekat do další kontroly a jet okamžitě...