Píchání od podbřišku ke konečníku v těhotenství

korinka8
23. črc 2015

Ahoj holky,
Omlouvam se ze to pisu takto natvrdo ale nevim jak jinak to popsat :(
Dnes v noci jsem sla curat ... A na konci curarani brutalni pichani v podbrisku :( malem jsem nedosla ani do pokoje ... Pichani se rozvijelo vic a vic bylo to jako by melo neco prasknout bolelo to az u konecniku ... Nakonec to preslo a ja usnula ! Nevite nekdo co to muze byt?

prezdivka
23. črc 2015

@korinka8 zánět močových cest?

korinka8
autor
23. črc 2015

To by me asi bolelo cely den ne jen v tu danou dobu ne? Me spis napadla zacpa ? Zanet mocaku znam jak boli a to to neni ... Bolelo to az ke konecniku prave ... Ale rano jsem pak uz normalne byla na zachode a v pohode

prezdivka
23. črc 2015

ahá, tak to zánět fakt není

korinka8
autor
23. črc 2015

Mozna zacpa ale rano jsem byla normalne tak nevim ...

jinulinka26
23. črc 2015

Ahoj maminky, nevím kam jinam napsat,ale také mám bolesti v podbříšku né teda až ke konečníku jen v podbříšku. Byla jsem na gynekologii a řekl mi že mám zánět a dal mi takový zaváděcí vajíčka a včera jsem dobrala poslední ale pořád mě tam popíchává. Myslim že zánět už by mohl být pryč ale bolesti jsou pořád. Už si nevím rady a pořád se strachuju aby nebylo něco s mimnkem ☹ Má některá zkušenosti??

korinka8
autor
24. črc 2015

Ono v podbrisku popichava normalne ... Je to roztahovani delohy 🙂 to k tehotenstvi patri 🙂 ale to by ti na gynde mel doktor rict !

jinulinka26
25. črc 2015

Doktor mi to rekl ale pak sem mela ten zanet a to me taky bolelo v podbrisku a nevedela jsem ze to boli porad. Sem tehotna poprvi takze jsem ze vseho takova vyasena a kazdej se mi divi ze mam bolesti tak prave nevim co si mam myslet. Taky se uklidnuju tim ze se mi roztahuje deloha..

madamelu
25. črc 2015

Takhle to byl začátek mé endometriózy...ale i tím, že mi našli endo na střevech...

korinka8
autor
26. črc 2015

Ja sem taky prvorodicka takze moje rady muzou a taky nemusi byt pravdive ;) dnes jsem to pichani mela zas a bylo to pred tim nez sem sla na zachod protoze sem dlouho cekala nez od tut nekdo vypadne :D a zadrzovala sem ...

korinka8
autor
26. črc 2015

@madamelu a co to ma presneji byt?

madamelu
26. črc 2015

@korinka8 Aha, tak pokud čekáš mimi, tak to asi nebude ono 🙂
Endometrióza je onemocnění, při kterém se částečky endometria nacházejí mimo dutinu děložní. Lokalizace těchto částeček nemusí být omezena jen na oblast pánve ženy, ale může se vyskytovat kromě srdečního svalu a sleziny prakticky kdekoli. Častěji i u střev.

Onemocnění se projevuje nejčastěji bolestivou menstruací, dlouhodobými bolestmi v podbřišku, bolestmi při pohlavním styku a někdy i přítomností krve v moči. Nezřídka je endometrióza i příčinou neplodnosti.

korinka8
autor
28. črc 2015

@madamelu jo tak to není muj případ 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru