Ahoj holky,
Omlouvam se ze to pisu takto natvrdo ale nevim jak jinak to popsat :(
Dnes v noci jsem sla curat ... A na konci curarani brutalni pichani v podbrisku :( malem jsem nedosla ani do pokoje ... Pichani se rozvijelo vic a vic bylo to jako by melo neco prasknout bolelo to az u konecniku ... Nakonec to preslo a ja usnula ! Nevite nekdo co to muze byt?
To by me asi bolelo cely den ne jen v tu danou dobu ne? Me spis napadla zacpa ? Zanet mocaku znam jak boli a to to neni ... Bolelo to az ke konecniku prave ... Ale rano jsem pak uz normalne byla na zachode a v pohode
ahá, tak to zánět fakt není
Mozna zacpa ale rano jsem byla normalne tak nevim ...
Ahoj maminky, nevím kam jinam napsat,ale také mám bolesti v podbříšku né teda až ke konečníku jen v podbříšku. Byla jsem na gynekologii a řekl mi že mám zánět a dal mi takový zaváděcí vajíčka a včera jsem dobrala poslední ale pořád mě tam popíchává. Myslim že zánět už by mohl být pryč ale bolesti jsou pořád. Už si nevím rady a pořád se strachuju aby nebylo něco s mimnkem ☹ Má některá zkušenosti??
Ono v podbrisku popichava normalne ... Je to roztahovani delohy 🙂 to k tehotenstvi patri 🙂 ale to by ti na gynde mel doktor rict !
Doktor mi to rekl ale pak sem mela ten zanet a to me taky bolelo v podbrisku a nevedela jsem ze to boli porad. Sem tehotna poprvi takze jsem ze vseho takova vyasena a kazdej se mi divi ze mam bolesti tak prave nevim co si mam myslet. Taky se uklidnuju tim ze se mi roztahuje deloha..
Takhle to byl začátek mé endometriózy...ale i tím, že mi našli endo na střevech...
Ja sem taky prvorodicka takze moje rady muzou a taky nemusi byt pravdive ;) dnes jsem to pichani mela zas a bylo to pred tim nez sem sla na zachod protoze sem dlouho cekala nez od tut nekdo vypadne :D a zadrzovala sem ...
@korinka8 Aha, tak pokud čekáš mimi, tak to asi nebude ono 🙂
Endometrióza je onemocnění, při kterém se částečky endometria nacházejí mimo dutinu děložní. Lokalizace těchto částeček nemusí být omezena jen na oblast pánve ženy, ale může se vyskytovat kromě srdečního svalu a sleziny prakticky kdekoli. Častěji i u střev.
Onemocnění se projevuje nejčastěji bolestivou menstruací, dlouhodobými bolestmi v podbřišku, bolestmi při pohlavním styku a někdy i přítomností krve v moči. Nezřídka je endometrióza i příčinou neplodnosti.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@korinka8 zánět močových cest?