Píchání mezi žebry v 16.tt. Čím to může být?

baruv01
18. pro 2024

Ahoj holky 🙂 Jsem v 16tt a pár dní mě trápí při delší chůzi (ne pokaždé) píchání vpravo dole mezi žebry. Četla jsem, že je kvůli zvětšování dělohy 🙂 Nebo čím to může být? Máte to taky některá z vás? Děkuji moc za odpovědi 🙂

jancazao
18. pro 2024

Měla jsem to až do konce těhotenství, říkali, že to po porodu přejde, ale trvalo to ještě minimálně měsíc po.
Bohužel.
Třeba na tom budeš líp.

cilkat
18. pro 2024

Co píchání mezi žebry... mezi cca 18 a 24 tt jsem při delším stání/chození dostávala křeče do spodních žeber v takové intenzitě, že mi to blokovalo dýchání. Nešlo dělat vůbec nic, jen trávit co nejvíc času v pololehu nebo lehu... a když to přišlo, tak prostě ležet a doufat, že to povolí. ... Prý "běžná" těhotenská komplikace... (děloha tlačí orgány nahoru, ty tlačí na postojové svaly... a ty se perou o udržení pozice... V druhém těhotenství už byli naštěstí zvyklé... ale bylo to fuj. Nebýt toho, že mi o stejné zkušenosti vykládala rok před tím kamarádka, tak si tu rychlou volám.)

elesse
18. pro 2024

Delo se mi to v prvnim tehu taky, ve druhem jsem uz vedela, ze je lepsi horcik nez magnosolv a ze mam nizke hladiny zeleza. Se suplementaci mi bylo fajn a tohle se uz nedelo

uzivatelkapetra
18. pro 2024

Stalo se mi v pokročilejším stadiu těhotenství, bolelo to jako prase, neušla jsem pár metrů. Byla jsem u obvoďačky a že je to od zad, píchla mi někde suchou jehlou a druhý den jsem byla jako rybička (nějak se zajímá o akupunkturu, tak asi věděla kam a co).

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru