Pásový opar v těhu. Měla jste některá a bylo vše v pořádku?

misulkastrnadova
29. zář 2021

Ahojky holky, je mi úplně na nic.. dneska jsem 10+2tt a v sobotu jsem byla na pohotovosti mám pásový opar.. a dneska sestra na Gyndě mi řekla sestra že se diví že jsi mě nenechali v nemocnici na infekčním.. zítra jsem měla jít na krev a příští týden na velký ultrazvuk. Ale vše se mi k vůli tomu posouvá,, 6.10 jdu na krev a 19.10. Na 1 velký ultrazvuk a tam teprve dostanu těhotenskou knížku jestli vše bude Ok.. a když vše bude špatný půjdu na plodovku… tak se chci zeptat měli jste těhotenský opar v těhu. Vše jste měli v pořádku? Nejhorší že nevím zda prcek je v pohodě :,( :,( :,(

similenka
29. zář 2021

@misulkastrnadova Ahoj, já měla taky pásový opar na obličeji v těhotenství, na kožní mi dali injekce B, týden jsem si je měla pichat. Pak jsem šla jen na kontrolu. Vše bylo v pořádku.

misulkastrnadova
autor
29. zář 2021

@similenka Dekuju za uklidnění 😊😊 s přítelem a s dcerkou se moc těšíme na miminko.. tak doufám ze miminko bude v pořádku a neprijdeme o nej

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru