Pálení pochvy po biopsii v těhotenství. Máte zkušenost?

18. zář 2020

Ahoj holky, před třemi dny jsem byla na vyšetření,doktor mi odebral vzorek z děložního čípku (biopsii). Ptala jsem se, zda je vyšetření vhodné v těhotenství (29tt), dr. říkal, že ano. Vyšetření pro mě bylo velmi bolestivé, začal mě bolet podbříšek. To však ještě ten večer odeznělo ale dva dny mě trápí pálení v pochvě a bílý výtok. Ke své gynekoložce jdu až za týden. Nemáte některá zkušenost s biopsií provedenou v těhotenství? Je to normální? (např podrážděné po vyšetření)
Díky

zrzeckas
18. zář 2020

Ahoj, takovou zkusenost nemam. Ale co se tyce paleni v pochve a bily vytok... To muzou byt i kvasinky nebo neco podobneho. Sestra to mela skoro cele tehotenstvi a objevilo se ji to vzdy po kontrole cipku. Jestli to do zitra neprejde nebo to nebude lepsi tak to jen podrazdene nebude, ale nechci strasit. Je ti jen muj nazor

cherie24
18. zář 2020

To by asi klidně mohly být kvasinky. V těhu je to dost běžné kvůli hormonalním změnám. Prodávají se na to volně prodejné čípky nebo masti. V lékarně by poradili.

andyskarsgard
18. zář 2020

Můžou to být kvasinky, ale bílí výtok je třeba v tehu normalni. Možná zavolej lékaři on by ti mohl doporučit nějakou mast kterou můžeš v těhotenství.

autor
18. zář 2020

@zrzeckas
@cherie24
@andyskarsgard
Díky holky. Zkusím zajít do lékárny zítra, kdyby to nepřešlo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru