Ahoj holky, před třemi dny jsem byla na vyšetření,doktor mi odebral vzorek z děložního čípku (biopsii). Ptala jsem se, zda je vyšetření vhodné v těhotenství (29tt), dr. říkal, že ano. Vyšetření pro mě bylo velmi bolestivé, začal mě bolet podbříšek. To však ještě ten večer odeznělo ale dva dny mě trápí pálení v pochvě a bílý výtok. Ke své gynekoložce jdu až za týden. Nemáte některá zkušenost s biopsií provedenou v těhotenství? Je to normální? (např podrážděné po vyšetření)
Díky
To by asi klidně mohly být kvasinky. V těhu je to dost běžné kvůli hormonalním změnám. Prodávají se na to volně prodejné čípky nebo masti. V lékarně by poradili.
Můžou to být kvasinky, ale bílí výtok je třeba v tehu normalni. Možná zavolej lékaři on by ti mohl doporučit nějakou mast kterou můžeš v těhotenství.
@zrzeckas
@cherie24
@andyskarsgard
Díky holky. Zkusím zajít do lékárny zítra, kdyby to nepřešlo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, takovou zkusenost nemam. Ale co se tyce paleni v pochve a bily vytok... To muzou byt i kvasinky nebo neco podobneho. Sestra to mela skoro cele tehotenstvi a objevilo se ji to vzdy po kontrole cipku. Jestli to do zitra neprejde nebo to nebude lepsi tak to jen podrazdene nebude, ale nechci strasit. Je ti jen muj nazor