Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, zda máte některá podobný problém - od začátku těhotenství mi extrémně vypadávají vlasy, a to jak pri umývání, tak během dne. Jsem teď ve 13tt.
Všechny kolegyně, které už mají děti, mi tvrdí, že naopak v těhotenství se jim vlasy zlepšily a zhoustly.
Máte to některá jako já? A poradíte mi, co s tím? Máte nějaký osvědčený recept?
Já bych řekla, že mě padají pořád stejně
me padaly od zacatku tehu a padaly vic jeste tak pul roku po porodu...taky jsem mela pocit ze budu plesata,nasteati ne.jen jsem pak docela zkratila vlasy🙂vydrzte a zkuste na vitaminy a mineraly bohatou stravu,pokud to teda jde🙂
Ahoj, měla jsem to stejně na začátku, teď jsem 31tt a o dost se to zlepšilo🙂.. je pravda, že se snažím vlasy moc nenamáhat.. nebarvím, moc nežehlím a fenuji jen občas.. Také jsem začala jsem používat šampon na padání, který mi doporučila kadeřnice a je to opravdu lepší🙂.. docela mě děsí jak každý říká, že nejhorší je to po porodu, tak uvidíme😄.
Jen pro zajímavost: v 1. těhotenství mi vlasy padaly a narodil se vlasáč. U druhého zhoustly a miminko bylo skoro plešaté😀
Také mám ten problém, akorát to začalo už cca dva měsíce po vysazení HA. To vlasy začaly padat extrémně, pak když už se to trochu zlepšilo přišlo těhotenství a začalo to na novo. Brala jsem vitamíny, minerály, používala šampony proti padání vodičky na podporu růstu , nebavila, nefoukala... Nepomohlo nic. Všichni odborníci mi řekli, že musím vydržet, že to jsou hormony. Teď jsem 25tt a už je to o dost lepší, ale padají stále. Plešatá taky nejsem, ale přišla jsem tak o dvě třetiny vlasů. Můj culík je pro smích 😏. Jsem už tak nějak smířená s tím, že po porodu se to zase rozjede, tak doufám, že jednou zase zhoustnou. Jinak nejen, že jsem přišla o vlasy ještě jsem taky obsypaná pupínkama. Nikdy jsem na to netrpěla, ani v pubertě a teď je to katastrofa. Mám posetá celá záda i ruce. Zaplať pánbůh v obličeji se udělá jen sem tam něco. No prostě opravdu teda "nejkrásnější" období mého života 😂😂😂
Děkuji za odpovědi, zní to asi blbě, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama 😊 Vidím to tak, že si nechám u kadeřnice trochu zkrátit vlasy a budu čekat, až se to zlepší, mezitím se možná raději poohlédnu po nějaké slušivé paruce 😁😁😁
Nejkrásnější období života, zní to hezky, a kdy že už to začne? 😁😁😁😉
Ahoj! Trápí mě úplně to stejné, od začátku padají a padaji. Ted jsem 18 tt. Zašla jsem ke kadeřnici, zkrátily jsme, odlehcily... uklidnila mě, že to je ok, a že m dorůstaji nové, takže jsem jak sluníčko 🌞(samy podrůstek 🤣) taky jsem byla nešťastná, všude pisi jak mají krásný vlasy ... Ale kadeřnice mě uklidnila, že to je taky normální, ale že to nijak extra ovlivnit bohužel nemůžeme...jen vydržet! 😊
Dobrý den, co používáte na padání vlasů? Dermo přípravky?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@inessa26
Ahoj,
Já to mám také tak.
Moje kadeřnice tvrdí, že na to není nic krom toho vydržet.
Padají mi vlasy neustále. Mám jich sice dost, ale i tak. Občas mám pocit, že zachvili budu plešatá, jsem teď 19+2tt. Plešatá nejsem 😂, ale vlasy padají stále.