Ahoj holky, včera k obědu jsem si upekla mraženou pizzu a šunka na ní chutnala divně. Přesto jsem ji snědla, myslela jsem, že je to tím, že byla levná. Do večera jsem byla zvracet a v noci ještě jednou. Asi ode tří mám silné průjmy, ale celkově je mi líp. Měla jsem křeče v žaludku a v břiše. Nic jiného jsem nekonzumovala, piju jenom vodu a vzala jsem si černé uhlí (to jsem ale vyzvracela). Nevím, jestli s tím mám někam jít. Jsem v 12 tt a bojím se, abych nepotratila nebo neohrozila mimi. Partnera mám na 14 dní mimo domov a rodiče 250 km daleko, tak jsem tu na to sama. Díky za jakékoliv rady či uklidnění. 🙂
pokud chceš mít 100% jistotu, zavolala bych si ke gynekologovi, kam chodíš do poradny. Jinak dietu, pít vlažný čaj s cukrem nebo vybublinkovanou colu či pepsinu (mě zabírá jen pepsina), jíst trošku piškoty, aspoň se snažit. Po trošičkách. A uvidíš.
mě se něco podobného taky stalo,byla jsem už ve 32tt takže pořádnej pupek.ležela jsem,pila jen neslazený čaj a modlila se at to přejde ptž bolest břicha a kopání prcka není nic moc.vyspala jsem se z toho a druhý den jsem šla v 6 ráno nakoupit ptž jsem měla hlad jak vlk 😀
bude to dobrý neboj, zítra ti už bude fajn
Když jsem mela otravu, tak mi řekli černé uhlí a kdyby nepřestával průjem nebo zvracení, tak výplach žaludku. Ale nebyla jsem těhotná. Co třeba jen zkusit zavolat na pohotovost? Poradi ti a zazavolani ani neplatis 90 Kč.
měla jsem něco podobného teď nedávno, byla jsem v 10tt a večer se mi udělalo zle a furt jsem jen zvracela a měla průjem, byla jsem už z toho vyřízená, furt jsem chodila na wc, volala jsem další den dr. a ta mi řekla, že bohužel v těhu toho moc nesmím, že můžu živočišné (rostlinné) uhlí a maximálně smectu, a že to musím vydržet, že do 3dnů to přejde, a kdyby ne tak na pohotovost. Nakonec to samo přešlo opravdu po těch 3dnech.
Měla jsem něco podobného, zabrala mi cola, uklidnilo mi to žaludek... a suché rohlíky, určitě bych zavolala na gynekologii a poptala se co a jak... Popros kamarádku, aby ti to koupila,a by si nemusela z domu... já to měla jednu noc a den, pak mě mudra poslala raději na vyšetření... Držím palce.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já myslím, ze se tělo vyčistí a bude to dobrý..Dieta, nejlíp nejist nic, pit, trošku vybublinkovane coly na zvracení, smectu na průjem..