Otok přirození ve 27tt, co s tím?

jessuela
13. dub 2017

Devcatka,
Vcera pri holeni jsem si vsimla, ze ji mam nejakou nateklou? Spise stydke pysky. Sem tam me posledni dobou i pobolivala. Mam i vytok, jsem tehotna 27t.
Nevite co s tim? Zacina prodlouzeny vikend, tak jak si zatim muzu ulevit, nez pujdu k dr.

mku
13. dub 2017

@jessuela mam neco podobneho... jen ten lehounky vytok prikladam tehotenstvi.. tak dej prosim vedet co ti mudr rekne...

kulistice
13. dub 2017

Tak pokud te nesvedi nebo te to nepali pri moceni, tak je to uplne normalni. Jak mimco tlaci na cipek, tak se zvetsi i prirozeni. Lehky vytok je take normalni, jen nesmi nejak zapachat nebo mit jinou nez bilou nebo svetle zlutou barvu. Pokud te svedi, tak by to mohla byt mykoza a ta se musi prelecit.

lovely_creature
13. dub 2017

A není to náhodou jen zvýšeným průtokem krve ? Mělo by to být víc... Jak to říct, naducane...

jessuela
autor
13. dub 2017

No svedet nesvedi. Jen boli

kulistice
13. dub 2017

Tak to je podle me normalni 🙂 bolest nemam, ale vim, ze nektere ji maji bolavou...

astyna
14. dub 2017

holky a setkala se některá z vás s tím, že by natekla pravá strana v okolí bikin? trošku mě tam bolí tříslo, k doktorce jdu příští týden...

jessuela
autor
16. dub 2017

No po sexu to boli jeste vic. Vubec nevim co si dat, at to neni horsi. Sednout si na misu je neco..

pastikaa
16. dub 2017

Buchta v těhu kyne no 😃 ona pak zase splaskne 😂 je to tlakem míma a všemi těmi hormo změnami 😊 taky jsem kolem 20.tt říkala, že tloustnu úplně všude a co to jako je 😃

absintka19
16. dub 2017

@pastikaa presne tak, vse se pripravuje na prichod mimi, prcka i trisla i boky jsou naducane, citlive, prokrvene obcas taky poboliva 🙂 jsem 37tt (:

jessuela
autor
16. dub 2017

U syna nic takoveho nebylooooo 😀

psya
Autor odpověď smazal
Zobraz
hrasek15
16. dub 2017

Já se úplně vyděsila, jak tučná jsem na stydké kosti. Mám tam úplnou pneumatiku. Tak snad to splaskne spolu se vším okolo 😂😉

absintka19
16. dub 2017

@jessuela mozna jste to jen nesledovala nebo nevsimla 🙂

teetee
16. dub 2017

@jessuela
@astyna
V prvním těhotenství nic, v druhém se mi udělal až trojnásobný otok na pravé straně stydkých pysků. Byly to křečové žíly. Nejhorší bylo dlouho stát a dosednutí. Trochu pomohl detralex (je na předpis, doplatek bohužel 500,-). Po porodu se vše vrátilo do normálu, až mě překvapilo, jak je to teď dole malinký 😀

absintka19
16. dub 2017

@hrasek15 a to jste teprve v 22tt 🙂

hrasek15
16. dub 2017

@absintka19 22tt, buben jako blázen a protivná jako sáňky v létě. Čekám, že léto strávím na samotce 😂😂😂😂

jessuela
autor
17. dub 2017

@psya no nejakou "carku" mam na leve strane stydkeho pysku, ale jestl to je lrecova zila vaxne nevim

jessuela
autor
17. dub 2017

Jestli, krecova, vazne.. pardon za chyby 😀

jessuela
autor
17. dub 2017
psya
Autor odpověď smazal
Zobraz
hanve
17. dub 2017

Me doktorka upozornovala na to,ze se to muze stat,jako tlak a otok spodku,prirovnala to,ze muzu az citit,jako bych tam mela panske přirozeni a jako prvni pomoc doporucila teplý odklad z dubove kury.

jessuela
autor
17. dub 2017

@psya tezko rict jestli tvrde, leva strana ok, mozna mirny otok, druha horsi.. tahne se to snad od zacatku pipky az skoro k zadku.. neni to ro na cara takova klikata, po vetsim natazeni tohoro mista prusvit modre a mozna hrbolate, ve stoji necitim nic, az si sednu a zkoumam to, tak je to videt, mackam a jde zatlacit nejake tvrde asi ne, ani to pri mackani neboli a ani ted, asi zalezi co zrovna delam, kdyz me ta bolest chytne, vcera napriklad potom sexu

psya
Autor odpověď smazal
Zobraz
jessuela
autor
18. dub 2017

Tak jsem byla dnes u dr, nic tam nevidel. Pry vse jak ma byt, tak co me tam pak boli? Akorat jsem dostala mast na hemoroidy 🙄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru