Devcatka,
Vcera pri holeni jsem si vsimla, ze ji mam nejakou nateklou? Spise stydke pysky. Sem tam me posledni dobou i pobolivala. Mam i vytok, jsem tehotna 27t.
Nevite co s tim? Zacina prodlouzeny vikend, tak jak si zatim muzu ulevit, nez pujdu k dr.
Tak pokud te nesvedi nebo te to nepali pri moceni, tak je to uplne normalni. Jak mimco tlaci na cipek, tak se zvetsi i prirozeni. Lehky vytok je take normalni, jen nesmi nejak zapachat nebo mit jinou nez bilou nebo svetle zlutou barvu. Pokud te svedi, tak by to mohla byt mykoza a ta se musi prelecit.
A není to náhodou jen zvýšeným průtokem krve ? Mělo by to být víc... Jak to říct, naducane...
No svedet nesvedi. Jen boli
Tak to je podle me normalni 🙂 bolest nemam, ale vim, ze nektere ji maji bolavou...
holky a setkala se některá z vás s tím, že by natekla pravá strana v okolí bikin? trošku mě tam bolí tříslo, k doktorce jdu příští týden...
No po sexu to boli jeste vic. Vubec nevim co si dat, at to neni horsi. Sednout si na misu je neco..
Buchta v těhu kyne no 😃 ona pak zase splaskne 😂 je to tlakem míma a všemi těmi hormo změnami 😊 taky jsem kolem 20.tt říkala, že tloustnu úplně všude a co to jako je 😃
@pastikaa presne tak, vse se pripravuje na prichod mimi, prcka i trisla i boky jsou naducane, citlive, prokrvene obcas taky poboliva 🙂 jsem 37tt (:
U syna nic takoveho nebylooooo 😀
Já se úplně vyděsila, jak tučná jsem na stydké kosti. Mám tam úplnou pneumatiku. Tak snad to splaskne spolu se vším okolo 😂😉
@jessuela mozna jste to jen nesledovala nebo nevsimla 🙂
@jessuela
@astyna
V prvním těhotenství nic, v druhém se mi udělal až trojnásobný otok na pravé straně stydkých pysků. Byly to křečové žíly. Nejhorší bylo dlouho stát a dosednutí. Trochu pomohl detralex (je na předpis, doplatek bohužel 500,-). Po porodu se vše vrátilo do normálu, až mě překvapilo, jak je to teď dole malinký 😀
@hrasek15 a to jste teprve v 22tt 🙂
@absintka19 22tt, buben jako blázen a protivná jako sáňky v létě. Čekám, že léto strávím na samotce 😂😂😂😂
Jestli, krecova, vazne.. pardon za chyby 😀
Podle tohohle.http://www.priznaky-projevy.cz/gynekolo... to vypada na varixy
Me doktorka upozornovala na to,ze se to muze stat,jako tlak a otok spodku,prirovnala to,ze muzu az citit,jako bych tam mela panske přirozeni a jako prvni pomoc doporucila teplý odklad z dubove kury.
@psya tezko rict jestli tvrde, leva strana ok, mozna mirny otok, druha horsi.. tahne se to snad od zacatku pipky az skoro k zadku.. neni to ro na cara takova klikata, po vetsim natazeni tohoro mista prusvit modre a mozna hrbolate, ve stoji necitim nic, az si sednu a zkoumam to, tak je to videt, mackam a jde zatlacit nejake tvrde asi ne, ani to pri mackani neboli a ani ted, asi zalezi co zrovna delam, kdyz me ta bolest chytne, vcera napriklad potom sexu
Tak jsem byla dnes u dr, nic tam nevidel. Pry vse jak ma byt, tak co me tam pak boli? Akorat jsem dostala mast na hemoroidy 🙄
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jessuela mam neco podobneho... jen ten lehounky vytok prikladam tehotenstvi.. tak dej prosim vedet co ti mudr rekne...