Oteklý krk v těhotenství

terezka74284
20. bře 2017

Ahojte,
Dnes me nejak pobolivalo za krkem a ted kdyz jsem si sahla za krk, tak jsem zjistila ze ho mam strasne otekly. Prijde mi to jako mensi hrb, a docela me to boli, nikdy se mi to nestalo. Pritel mi rekl ze to jde i videt kdyz se predklonim. Docela se bojim co to je. Jsem v 34tt, a zajimalo by me, jestli to ma neco spolecneho s tehotenstvim. Protoze jiny duvod z ceho by to mohlo byt me nenapada. Dekuji za rady :(

terezka74284
autor
20. bře 2017

terezka74284
autor
21. bře 2017

karlajasmine
21. bře 2017

@terezka74284 může to být štítná žláza, zajdi si za obvodakem ať tě pošlou na ultrazvuk a krev. To s těhotenstvím souviset může.

terezka74284
autor
21. bře 2017

@karlajasmine
Dobre, dekuji za radu🙂

ml0
21. bře 2017

Jestli to máš za krkem, tak by to štítná žláza být neměla, ta je vepředu. Mě akorát napadlo jestli ze samého koukání na břicho nemáš zablokovanou krční páteře a od toho svalový hrb.

terezka74284
autor
21. bře 2017

@ml0
Je to mozne, koukam na nej dotiz furt 😂
Jinak me napadlo, jestli by to nemohlo byt z pruvanu? Celou noc mam otevrenou ventilacku, jelikoz je mi posledni dobu hrozne horko, coz je v tehotenstvi asi normalni..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru