Holky pomoc..potrebuju radu..jsem 8tt a pred chvili jsem omylem snedla pulku pomazanky ze soji s datem spotreby pred skoro dvema tydny 😔 😔 😔 😔 jsem z toho na nervy...myslite ze z toho muzu neco chytit? stalo se vam nekdy neco podobneho?
@eva118 ee takovy valecek v tenkem obalu selska pomazanka ze zdrave vyzivy fazole pohanka soja, rostlinny tuk a nejake koreni...si rikam, ze tady snad neni co se zkazit....ale proc by jinak davali spotrebujte do? proste cervicek hloda...od zacatku jsem nachlazena, boli me v krku, blbne mi uz tlak a ted tohle 😔
Podle mě se zbytečně nervuješ. Pokud to nijak nesmrdělo a nebylo to cítit "zkažeností", tak se určitě nic nestane 🙂 Max. si posedíš na záchodě, ale miminku to neublíží 🙂 Neboj se 🙂
Holky holky. Tomu mimču většinou víc ubližují vaše nervy, než tyhle prkotinky. Nic se nestane, neboj! Pokud v tom nebyla majonéza, byla bych naprosto v klidu.
Holky mocinky diky..vypada to, ze jsem to prezila bez uhony 😔 😔 😔 a snad to tak zustane 😵
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Myslím, že kdyby byla zkažená, tak bys to cítila, hlavně teď, když jsi těhotná. Maximálně si posedíš na wc.
@lajla