Omylem jsem snědla jídlo s moly v těhotenství

kattrina
26. zář 2019

Nepozornost se nevyplácí. Dnes jsem si otevřela balíček s křupkami, snědla jsem jich několik hrsti a teprve pak jsem si všimla, že jsou uvnitř pavučinky. Do sáčku se nějak musel dostat potravinový mol. Jsem na sebe naštvaná, že jsem si toho hned nevšimla, a zároveň nervózní, protože jsem těhotná. Doufám, že to není nebezpečné.

blabloblu
26. zář 2019

je to neprijemny, taky bych se bala, ale myslim, ze telo si poradi a ze pro miminko to urcite nebezpecny neni

kattrina
autor
26. zář 2019

Na všechno si dávám pozor a teď tohle.

codal
26. zář 2019

@kattrina to ti neublíží, stalo se mi to s oříšky.. maximálně to může být pocitově nepříjemný, že jsi něco takového snědla, ale miminku to určitě neublíží..

kikimas
27. zář 2019

Neboj se ničeho. Všimla sis toho, to je důležité a tohle se stát může. Tělo si s tím určitě poradí, horší by podle mě bylo nějak špatně zpracované maso nebo tak. Určitě budeš v pohodě 🙂

martiniquest
27. zář 2019

To je toho. Nekdo ji hmyz zcela dobrovolne a rad 😉 kdybys venku spolkla mouchu, budes delat co?

babanci
27. zář 2019

To se nic nestane. Já takhle v těhotenství, v kině, ve tmě, zbaštila oříšky v čokoládě i s brouky. Fuj hnus, ale žiju a dítě taky. 😀

janik01
27. zář 2019

Hudh

hanka_12345
27. zář 2019

Vzdyt je to priroda😂

listopadka1
28. zář 2019

Moli nejsou jedovatý, jen je to nechutný 😀 Nic se ti nestane, neboj, stresování se s tím je horší, než pár pavučinek...

gruyerre
28. zář 2019

@kattrina a v čem je problém? Tak si snědla trochu pavučin a možná i pár vajíček, červíků a molích bobků, však tě to nezabije a mimču to taky neuškodí. Tady hrozí maximálně pozvracení se, protože je to dost nechutné.

merope
29. zář 2019

Co je na tom špatně? Výhledově bude mít lidstvo hmyz jako jeden ze základních zdrojů proteinů, už teď se dají sehnat hmyzí proteiny, jenom co jsem na to koukala (pár let zpátky) bylo vše "hmyzí" šíleně drahé. Červíci jsou živočišné bílkoviny a jako takoví mohou jenom prospět.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru