Ahoj holky,mam strach o toho prdolu v brisku,od nejakeho 7 tt jsem furt nemocna,dvoje atb a ted ryma a kasel :( nemuze se nic stat? Mela jste to take nektera takhle od zacatku? Ted jsem ve 13 tt..dekuju za odpovedi
Nene teploty nastesti nemam,jen vubec nemam chut k jidlu :( ,ale dekuji ☺️
@karlina23 to se srovná...snaž se i přesto jist abys nehubla.
Ja to mela celych 9m, starsi zacal chodit do skolky, ja do prace do toho tehu..a ryma, kasel,krk,porad dokola..3tydny nemocenska...no mazrc to byl..ale Samik je ok. 🙂
Ja jsem 18.tyden a mela jsem v 7.tydnu, 10.tydnu a 13.tydnu angínu. Poprve jsem mela par hodin cca 12hodin střídavě horečku pres 38, podruhé uz jen teploty a potřetí uz jen krk bolel a to jsem zvládla bez atb jen s Bioparoxem.. A ted mam podruhé během 3 týdnu rymu 😔 Takze ja si taky užívám, ale zatim vse vypada OK. Ve čtvrtek jdu na odběr plodovky. Ve 14.tydnu jsem krvácela, tak snad i pres tohle a nemoce bude vse OK.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@karlina23 ahoj, pokud nemáš vysoké horečky mělo by to byt v pohodě. I těhotné bývají nemocné 🙂 ja jsem měla antibiotika v nějakým 10tt a v pohodě.