Nové těhotenství pro dvou císařích. Bolesti břicha, únava a do toho covid. Měl to někdo taky tak?

vhanka
5. únor 2021

Zdravím,jsem čerstvě těhotná 6 TT . Miminko dobrý i srdíčko. Potřebovala bych vědět vaše zkušenosti,kdo jste taky po dvou císařích nebo i covidu. Covid pozitivní jsem od začátku těhotenství, bohužel to dost blbě vyšlo ale průběh docela mírný. Zajímalo by mě,zda vás taky bolelo hned tak ze začátku břicho, podbřišek,byly jste strašně unavené,že jste nikam nedošly adt. Já nevím,zda se mi nekombinuje únava i s tím covidem. A bolení břicha taky nevím zda je normální po dvou cs. Břicho mám už jak v 5 měsíci,rychle vyskočilo. Když chodím,stojím větší námaha hnedka bolí. Docela mi to dělá starost. Budu ráda,za vaše zkušenosti. Treba je to normální po dvou cs.diky

bezinka22
6. únor 2021

@vhanka nejsem po covidu a cisare mam za sebou jen jednoho, ale bolesti v podbrisku jsou takhle na zacatku uplne normalni. Vsechno se tam roztahuje. Me bolelo u vsech tehotenstvi jako na ms, ruzne pichani a tak. Urcite se setri, ale neplasila bych. Pokud nespinis nebo nekrvacis, tak neni duvod k panice.

monilee
6. únor 2021

Som po dvoch CS a brucho ma na začiatku bolelo dosť, ale to pri každom tehotenstve, proste ako sa rozťahujú vazy. Únava neskutočná celý prvý trimester, teraz v treťom sa vrátila znovu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru