Ahoj 🤗 Dneska mi doktor oznámil v 32 týdnu že mám placentu dole v porodních cestách a pokud se neposune bude to muset být císař 😬 nemáte někdo zkušenosti že by se placenta ještě stihla posunout a porod byl přirozený ? 🤗
@leymea Mám placentu nízko a vzadu a říkali mi to už v tom 21tt, ale to se nijak neřešilo, protože bylo ještě brzo. Teď na UZ mi doktor řekl, že když se to nezpraví tak bude císař a víc se o tom nebavil 🤔 císaře se bojím jako čert kříže takže ta informace mě opravdu nepotěšila. Všude jsem četla jak se má člověk šetřit a podobně a mě teda nic takového řečeno nebylo 😬😁
Měla jsem vcestnou placentu a vytáhla se😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Taky jsem mela placentu nizko, zacala se mi vytahovat prave v tom 32tt a ve 40tt uz byla nahore, takze jsem rodila prirozene. Jeste byla na zadni stene, tam je ta sance mensi nez kdyz je na predni. To Ti doted nikdo nerekl, ze je placenta nizko? Ja to prave vedela od 21tt, rekli mi to na druhem velkem utz.