Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte zkušenost. Jsem 35tt a ted večer je mi hrozně zle, až na zvracení, do toho mě tak návalově bolí hlava - vždycky chvíli bolí hodně silně, pak trochu povolí a znova. Nevolnost je stála. Mám těhu cukrovku, lae jsem jen na dietě. Nic špatného jsem nesnědla. Děkuji za odpověď.
@barmil nene, otoky nemám, mívala jsem v prvním těhotenství šílené, takže to bych poznala. Je mi fakt hrozně zle 🤢.
Tak dobry, bala jsem se, aby to nebyla preeklampsie.
Jinak na tu bolest a nevolnost mi pomáhalo se hodně napit, pak nějaký cukr, ja zobala hroznové víno chlazené a hodně větrat..
@barmil ja nemůžu cukr, kvůli cukrovce 😒. A piju hodně, uz mám v sobě dva litry čaje. Asi to půjdu zkusit zaspat 🙈. Děkuji za odpověď 🙂.
Já bych doporučila piškoty, čaj, banán, živočišné uhlí. Já měla 2x v tehu stav, že jsem byla hlavou v záchodě a nic a nebo jsem letala na hajzlik co 15 minut. Bylo to cca měsíc před porodem, tvrdlo mi z toho břicho, ale jedla jsem co jsem psala a za pár dní bylo dobré.
@denisahlavicova děkuji za rady 😊. Ja prozvracela půl těhotenství, ale špatně mi nikdy nebylo. Bohužel kvůli té cukrovce nemůžu ani piškoty a ani banány 😂😂. Už je to dobré. Jak jsem lehla trochu mi tvrdlo bricho, ale vše jsem zaspala s je mi ok ❤️.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja to mívala, kdyz se měnil tlak.
Jinak ještě koukni na nohy, zda nemáš otoky