Nevolnost a bolest hlavy 35.tt. Zkušenosti?

31. říj 2020

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte zkušenost. Jsem 35tt a ted večer je mi hrozně zle, až na zvracení, do toho mě tak návalově bolí hlava - vždycky chvíli bolí hodně silně, pak trochu povolí a znova. Nevolnost je stála. Mám těhu cukrovku, lae jsem jen na dietě. Nic špatného jsem nesnědla. Děkuji za odpověď.

barmil
31. říj 2020

Ja to mívala, kdyz se měnil tlak.
Jinak ještě koukni na nohy, zda nemáš otoky

autor
31. říj 2020

@barmil nene, otoky nemám, mívala jsem v prvním těhotenství šílené, takže to bych poznala. Je mi fakt hrozně zle 🤢.

barmil
31. říj 2020

Tak dobry, bala jsem se, aby to nebyla preeklampsie.
Jinak na tu bolest a nevolnost mi pomáhalo se hodně napit, pak nějaký cukr, ja zobala hroznové víno chlazené a hodně větrat..

autor
31. říj 2020

@barmil ja nemůžu cukr, kvůli cukrovce 😒. A piju hodně, uz mám v sobě dva litry čaje. Asi to půjdu zkusit zaspat 🙈. Děkuji za odpověď 🙂.

denisahlavicova
1. lis 2020

Já bych doporučila piškoty, čaj, banán, živočišné uhlí. Já měla 2x v tehu stav, že jsem byla hlavou v záchodě a nic a nebo jsem letala na hajzlik co 15 minut. Bylo to cca měsíc před porodem, tvrdlo mi z toho břicho, ale jedla jsem co jsem psala a za pár dní bylo dobré.

autor
1. lis 2020

@denisahlavicova děkuji za rady 😊. Ja prozvracela půl těhotenství, ale špatně mi nikdy nebylo. Bohužel kvůli té cukrovce nemůžu ani piškoty a ani banány 😂😂. Už je to dobré. Jak jsem lehla trochu mi tvrdlo bricho, ale vše jsem zaspala s je mi ok ❤️.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru