Neustálé pocity na omdlení. Jít na gyndu nebo k obvodnímu?

nenynka28
12. srp 2020

Ahoj holky, chci se zeptat, zda je možné, že mě doktor nechá doma, když mu řeknu, jak strašně se cítím. Každý den jsem z 90% nepoužitelná, nejsem ani schopná uvařit oběd v jednom kuse - musím pořád odpočívat... Najednou mi začne hučet v uších, začnou mžitky a poleje mne pot. Nyní nechodím do práce, ale od 1.9. bych měla nejspíš nastoupit na chráněnou dílnu, ale upřímně ani nevím, jak zvládnu do práce vůbec dojet, natož tam něco vykonávat. Docházím i na kardiologii, mám poruchu rytmu, ale doktorka říkala, že mě to neohrožuje... A ke kterému doktorovi případně jít? Gyndař nebo spíš obvoďák?

palja
12. srp 2020

Mně napsala neschopenku gynekolozka. Měla jsem přesně tohle co popisuješ, omdlivala jsem i vleže. Tlak jsem si musela měřit 3x denně.

zelenaesmolda
12. srp 2020

@nenynka28
ty jsi tehotna?ja bych teda hlavne resila tu pricinu proc to tak je...

kate013
12. srp 2020

Určitě, zrovna dneska se mě na gynde sestra ptala,jak to zvládám v práci, že kdyby mi bylo blbě, že mi vypíšou neschopenku. Neboj se o ní říct ;)

nenynka28
autor
13. srp 2020

@zelenaesmolda ano jsem, proto pisu do diskuze o komplikacich v tehu 🤷🏼‍♀️ pricinou bude nizky tlak spokojeny s poruchou srdecniho rytmu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru